Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to neskutocna volovina, ale je to tak priblble, ze som sa neraz zasmial. Hlavna hrdinka mi pripominala postavu Reese Witherspoon z filmu Legally Blonde. Proste dokonaly sexy bimbo typ. Len jednotlive narazky na rôzne stereotypy tu nie su tak prepracovane a obcas sa dockame aj nechutnej sceny. Holt, ze to produkoval Adam Sandler na tom vidno. Ale aj jednoduchsie vtipy casto zachranuje skvely casting ktoremu kraluje Anna Faris. Aj totalne tupu trubku dokaze zahrat neskutocne vtipne. A ako bonus sa tu predvadza kopa sexi zien v spodnom pradle, takze je neustale na co pozerat. Vysledkom je klasicka infantilna Sandlerovka so zenskym hereckym obsadenim. 5/10. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať priemer, ale asi sekundu pred hlasovaním som sa rozhodol dať len dve hviezdičky. Film som si pozrel len kvôli Emme Stone a vlastne len kvôli nej som to s pokojom bez zastavenia dopozeral. Anna Faris, i keď ju nemám v obľube bola fajn, až sa divím, akú kočku z nej urobili. Takáto "vážnejšia" rola sa jej hodí viac než v paródiách typu Scary Movie. Práve kvôli tým rolám som k nej začal pociťovať miernu averziu. Film určite nieje pre mužské publikum, i keď je v ňom veľa krásnych žien, ale skôr je to film pre zakomplexované pubertiačky, ktoré si chcú filmom dokázať, že nie sú len ony škaredé a že aj ony môžu byť po čase krásne. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Nečekejte bláznivou komedii, ani fekální výjevy, čekejte film s několika inteligentně vtipnýma scénama a poměrně nečekaně slušnou Annu Faris v roli zajíčka:), který je vržen do normálního světa s nápisem na čele...I´m so hot:))!! Neni téměř co dodávat, k ději určitě, protože je tak prostinký, že kdybych něco kváknul, nezůstane vám už vůbec nic!! A ještě překvapí Colin Hanks tím, že se zde vůbec vyskytuje!! Pokud teda hledáte neoriginální příjemnou komedii, neváhejte!! Jednou větou: Být sexy je super, ale i v hlavě neco musí být, jinak tě budou bít!! ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: V rámci žánru nadprůměrný film, v rámci všeho růžový průměr. Byl jsem příjemně překvapen a pobaven, nelámejte nad tímto filmem hned hůl, kdyby někdy ve dvou třetinách délky nenabralo trošku jiný směr, bylo by to za 4*. A nezapomínejte, že vaše oči jsou bradavkami tváře. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá cenu extra rozebírat a hodnotit. Zkrátka holčičí komedie, kde je ovšem stupidní humor vyhnán do takových výšin, až mě mrazilo :) (samozřejmě studem). Ale to bude nejspíš tím, že jsem chlap a tohle mě opravdu moc neoslovuje. Anna Faris beze sporu pěkný objekt - hezky se na ní kouká, je roztomilá, sexy postava. Ovšem tohle člověka po pár minutách omrzí a se 3 přestávkama jsem ten film nakonec dokoukal. No ale řeknu vám...byla to ale zhovadilost :D Přesto chápu, že někteří si našli ve filmu to svoje, ovšem já ne. 90% romantických komedií, co kdy byly natočeny, jsou lepší než tato. Takže asi tak. Hodnocení ? No tak ať nežeru...25%, ale 2 hvězdičky fakt nedám! :-) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)
  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)

Reklama

Reklama