Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nalákala mě na to především Emma Stone, Kat Dennings a Anna Faris, první dvě zmíněné se mi tady i docela líbily, ale co se týče Anny Faris tak tu bych nejradši něčím praštila. Byl to další z těch hloupoučkých, naivních, amerických filmů, jak se na vysoké všechno změní v lepší. Jednou se na to dívat dalo, ale znovu už rozhodně ne. 2* ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu není téměř nic originální. Nevadí. Shelly je opravdu tak hloupá, že se musíte přinejmenším pousmát. Ono to funguje. Například scéna, kdy se snaží napodobit Marilyn Monroe, je skvělá. Dále například způsob zapamatování si jmen je také úsměvný. Na konec uslyšíte asi nejstupidnější závěrečnou řeč vůbec, která je opravdu tak hloupá, že vás to zas přinutí k smíchu. Přesto průměr. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Hrozná ptákovina, to uznávám. Ale místy dost vtipné a když vidíte jak Anna Faris válí, tak si prostě nemůžete pomoci. Ta se pro takové komediální, parodické role narodila. Její zajíček je dokonalá nadsázka, kterou si musíte zamilovat. Zbytek už je horší a děj by potřeboval docela přepsat...ale i tak se na to hezky dívá. ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Plakát k filmu vypadá hrozně debilně a vyvolává všechno, jen ne představu o dobrém filmu. Takže bych si nikdy nemyslela, že tohle řeknu, ale chvílemi jsem se u tohohle vážně bavila. Jasně, v podstatě jde o další komedii s “pravou blondýnkou“, tentokrát v růžovém oblečku playboyového zajíčka, která ke štěstí, rozumu a lásce přišla. Prostoduché, neoriginální a plné otřepaných frází. Ale aspoň ne trapné a vulgární. Navíc je fajn, že se tahle komedie nebere moc vážně a dává od začátku jasně najevo, že chce hlavně pobavit. A nemůžu zapomenout na neodolatelně roztomilou Annu Faris, jejíž odzbrojující komediální talent a smysl pro načasování dělají tenhle film koukatelným i v těch slabších momentech. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: V rámci žánru nadprůměrný film, v rámci všeho růžový průměr. Byl jsem příjemně překvapen a pobaven, nelámejte nad tímto filmem hned hůl, kdyby někdy ve dvou třetinách délky nenabralo trošku jiný směr, bylo by to za 4*. A nezapomínejte, že vaše oči jsou bradavkami tváře. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)
  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)
  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)

Reklama

Reklama