Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (109)

riza-do 

všechny recenze uživatele

Odpad to sice není, ale do průměrného hodnocení v rámci jiných filmů to má ještě hodně daleko. Když si ale vezmu cílovou skupinu dětského filmu, tak to ten průměr asi i je - však je to stejné jako 1058 stejně zaměřených filmů. Hlavní hrdinové - děti s nějakým postranním příběhem (hledání pěstounů), co svou kreativitou se pro něco dětsky nadchnou (budeme se starat o všechna opuštěná psiska z okolí), pokračuje to až v megalomanských rozměrech, objeví se zlý dospělák (chytači psů z útulku, policie), na malou chvilku dečka všechny přechytračí, pak se objeví jeden z těch dobrých dospěláků co se za ně postaví (sociální pracovník) a končí to naivním happyendem kdy vše dobře dopadne (psí hotel v podobě těch nejlepších hotelů pro lidi, sociální pracovník adoptuje děti).. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Nech si kazdy mysli co chce, ale tento film je pre rodinu s deckami ako stvoreny. Fajn, je nelogicky az to boli, ale rozkosni hafani, sympaticke decka a vtipne scenky rozhodne stoja za to. Tento film je naozaj pre deti a pre milovnikov psov, takze vy ostatni sa mu bud vyhnite, alebo sa na neho pozerajte s nadhladom, ako keby ste pozerali v nedelu poobede nejaky mily televizny filmik. PS: Neviem preco, ale rostarnami a vtipnymi kuskami mi to pripominalo Home Alone :) Nic sa neda robit, ja som sa bavila :) ()

Reklama

Kopik 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k rodinný komedii to svůj účel plní. Roztomilí psíci, příjemní herci a odsýpající, avšak dost čitelný příběh dotváří příjemný (i když dětský) soundtrack. Pakliže si ale chcete dobře zarelaxovat a nevadí vám trochu dětinské téma, pak nevidím důvod proč si Hotel pro psy nepustit. Takže pokud máte děti, nebo chcete nějaký roztomilý příběh, proč ne. P.S. Emma Roberts by se mohla objevovat častěji i v jiných dílech. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Všecko bych tomu odpustil, protože dětem se to ve své době vážně líbilo, ale dvě věci odpustit nelze: zjednodušení světa na krásnou, chytrou, politicky korektní polovinu, která je s hrdiny, a odpudivé hloupé křupany, kteří jsou proti nim a dojdou za to ponížení – nic mezi tím –, a pak tu závěrečnou svazácko-institucionální idylku. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

No. Tento detský minifilmík bol celkom fajn. Ničím vás neprekvapí,lebo celý dej poznáte dopredu, ale ani vás ničím neobmedzí. Chystala som sa pozerať ho s tým, že dostanem takú detskú zlátaninku a dostala som ju. Za pekne vycvičené psíky si to zaslúži pochvalu aj Za Emmu Roberts, ktorá bola veľmi zlatá vo svojej úlohe. 50% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Knižní předloha byla poprvé vydána v roce 1971. (Hal_Moore)
  • Za prvý týždeň film zarobil vyše 17 miliónov dolárov. (martin1m2)
  • Většina psů byla vyškolena za 2 až 3 měsíce, zatímco školení hlavních psů trvalo téměř 16 týdnů. (Pethushka)

Reklama

Reklama