Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (109)

LucMosss 

všechny recenze uživatele

Potlesk! To byla pěkná pohádka! Ne, nyní vážně. Ten zážitek v rozsáhlem sále kina, v němž ovšem sedělo snad jen deset lidí byl nezapomenutelný... Příště si vážně rozmyslím stokrát předem, který snímek si vyberu ke shlédnutí. Avšak jestli chcete zabít čas a nechat na sebe působit devatesát minut prázdné dialogy a námět, jenž je v pohádkovém průmyslu klišé, já vám v tom bránit nebudu... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro dospělého diváka je to celé až příliš naivní, ale kromě Emmy a Mopsíků se mi tady ještě líbily ty občasné náznaky, že největším nepřítelem nejen dospělého člověka je otravná byrokracie. Na rozdíl od reality tady však nezvítězí byrokracie, ale děti plné ideálů. Roztomilé, ale na podobné filmy už jsem evidentně starý a ani nevíte, jak mě to sere. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Podivuhodným spôsobom to nebolo také hrozné ako som očakával..jasné je to nalinkované ako diel nejakej telenovely, ale môžno Don Cheadle, 2 skvelé pesničky a Emma Roberts, ktorá má podľa mňa veľkú budúcnosť, ma neodradili od toho filmu a celkom sa mi to aj zapáčilo...produkcia Ivana Reitmana je vidieť, peniaze a veľké kulisy..fajné, ale pre mladších ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Vhodné na nedělní časné odpoledne, kdy je potřeba něco dělat a hodí se zvuková kulisa. Zvlášť když máte po ruce malé děti. Ale jako volba pro dospělé na večer, poté co jdou děti spát, tenhle film selhává. Některé nápady v hotelu jsou sice zajímavé a do určité míry i originální, pejsci se také snaží, ale tisíckrát viděné a slyšené dialogy lidských herců by zachránila, s velkým možná, snad jen ta nejelitnější herecká smetánka světa - a ta se tady rozhodně neobjeví... Dříve jsem podobným filmům dával průměrné tři, ale pak jsem se jich tak přejedl, že už nevidím důvod je dokoukávat, pokud nejsem s někým kdo to opravdu sleduje, takže už jen 2*. ()

fruitbueno

všechny recenze uživatele

Hotel pro psy aneb Cesta do hlubin vkusu dospělého diváka. Jako chtít po mně, abych podobnou produkci hodnotila hvězdičkovým systémem, je zcela nad můj level. Já bych byla snesla všechno, ten dementní příběh, tu neuvěřitelnou shodu náhod (jedna z milionu: děti prchají před zákonem, neví kam, a hle: rozsvítí se nápis zchátralého hotelu a můžou tam vklouznout - OMG, WTF???!), ty ztřeštěné postavičky, tu papírem čpějící lovestory, ty hafající psíky, všechno. Ale pohár mé trpělivosti, žaludečních šťáv i nervů přetekl při rádoby dojemném a šťastném konci. Kbelíčky zvratků se naplnily, nikdy více, děkuji. Mít o minimálně o patnáct let míň, komentuji jinak, ale tohle opravdu ne. Filmy pro děti existují a kvalitní též. Tento to není ani smykem. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Většina psů byla vyškolena za 2 až 3 měsíce, zatímco školení hlavních psů trvalo téměř 16 týdnů. (Pethushka)
  • Knižní předloha byla poprvé vydána v roce 1971. (Hal_Moore)
  • Během natáčení bylo použito téměř 70 psů. Mnozí z nich byli opravdu zachráněni z útulku. Několik z nich po ukončení natáčení našlo nový domov u členů filmového štábu. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama