Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

verbal 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy ještě holky měly bobra a nebály se ho použít se po špinavém americkém středozápadě potulovala spousta vymaštěných, zhulených hippie úchylů, kterým nebyl žádný otvor cizí a mrzačení, vražda a nekrofílie bylo jejich druhé přirození. Neotřele zfilmovaná česká lidová píseň o Káče a Divokém kocourovi (Chci tantiemy za geniální nápovědu pro český překlad!). PS: A ještě bych chtěl osahat Tvé skálopevné trojky, Kiddo! ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Jako milovník hororů a to nejen těch špičkových, ale i hororových braků, béček, céček, troma hororů…jsem se těšil i na tento grindhouse s názvem Run! Bitch Run!. Přišlo ovšem zklamání. O tom že postavy a herci jsou strašní (úmyslně) a řemeslná práce na hrozné úrovni, není nutné mluvit, bylo to jasné už podle traileru. Největší mínus je prostě ten, že film není ani vtipný. 1* za pár alespoň trochu povedených okamžiků (a těch bylo doopravdy málo). ()

Reklama

Javad odpad!

všechny recenze uživatele

Táto štetka nemá vôbec žiadny spád. NUDA. Nenechajte sa nalákať trailerom! Nie je tam pre mňa nič pre čo by som dal aspoň jednu hviezdu, štetky nepríťažlivé, dej hrozne naťahovaný (moja odporúčaná doba trvania: max. 45min) a rozpočet taký nízky, že nedovoľoval natočiť ani poriadne prestrelenie hlavy pištoľou (pri týchto scénach kamera odbočí od obete a na strieľajúceho herca vyšplechne krv). Fuck of Run! Bitch Run! ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hodnotenia poniektorych ma navnadili na nieco fakt extremne,ale ako vacsinou to byva,nebolo to tak,krv takmer ziadna,brutalita na velmi nizkej urovni a naviac ma sklamal zaver,cakal som mega-pomstu,no az na jednu chutovku to bolo slabsie,ovela drsnejsie,krutejsie,realnejsie boli filmy ako I spit on your grave alebo trebars Chaos,takze tri hviezdicky stacia,viac si to nezasluzi...:-) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Joseph Guzman, Robert James Hayes II .. Povadlá pocta - vykoupení mačetou do prdele. Velký kopec bordelu, trocha krve, sexu, střílení a koziček (alespoň to má odvážnější holky než Bitch Slap). Mohly tam bejt lepší písničky a méně řidší děj a povrchnější postavy. Trailer byl dobrej (jako "fake" by stačil), ale grindhouse už dnes asi na víc nemá. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama