Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak kdo tady vlastně koho opíchal!? :-) Narozdíl od většiny zdejších podhodnotičů jsem trailer doposud neviděla (dám si ho po dopsání komentu), takže mi ten film zas tak vopruzovej nepřipadal, prostě solidní grindhouse, který nepřináší nic nového, ale má všechno, co se mi na pokleslých filmech líbí. Prostě stojí za prd. V tom dobrém smyslu slova. Když ale vezmu v potaz Guzmana, udělaly na mě jeho Jepťandy s velkejma kvérama daleko větší dojem. PS: tak nepovedenou (čti trapně nudnou a bez šmrncu) lesboš scénu, jako je na konci filmu, jsem snad naposledy viděla v německém péčku z 90.let... ()

Javad odpad!

všechny recenze uživatele

Táto štetka nemá vôbec žiadny spád. NUDA. Nenechajte sa nalákať trailerom! Nie je tam pre mňa nič pre čo by som dal aspoň jednu hviezdu, štetky nepríťažlivé, dej hrozne naťahovaný (moja odporúčaná doba trvania: max. 45min) a rozpočet taký nízky, že nedovoľoval natočiť ani poriadne prestrelenie hlavy pištoľou (pri týchto scénach kamera odbočí od obete a na strieľajúceho herca vyšplechne krv). Fuck of Run! Bitch Run! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

K nesprávným dveřím už přišlo hodně nevinných děvčat… Další z řady brutálních příběhů o ženě (o kámošku přišla záhy), kterou znásilní, poníží a pokusí se zabít, jenže ona přežije a rozhodne se pro krutou pomstu. Násilí, brak a vůbec věci, které většinu normálních diváků urážejí nebo znechutí, však mohou být za jistých okolností poměrně zajímavé pokoukání. Mnoho podobných si vydobylo jistý kultovní status, tohle je exploitation a grindhouse pocta klasickým předobrazům, kterak se klepalo na Poslední dům nalevo nebo Plivalo na jejich hrob. Asi každý tuší, že výsledek je plný obnažených hrudníků, násilí, krve, retro feelingu, béčkových momentů i těch bez překvapení. A mordů trýznitelů, kdy to občas bude fakt bolet. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

No tak to byl docela slušnej mazec. Čuměl jsem na to jak na zjevení, asi tak když jsem poprví viděl Dům tisíce mrtvol od Roba Zombieho. V něčem si to je dost podobný, ale především v šíleným zpracování si to je rovno. Opravdu se jedná o naprosto šílenou jízdu plnou fetu, koz, sexu, špíny, násilí a skvělé hudby. Není to sice pro každého, ale ten kdo si umí filmy typu Poslední dům na levo užít tak bude jistě spokojenej. Já teda byl. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Hororový rave and revenge o studentkách katolické školy, které prodávají bible a zaklepou na špatné dveře - následuje znásilnění, útěk hlavní hrdinky a návrat a pomsta. Schéma podobných filmů stejné, tento film utkví v paměti jen tím, že tvůrci natočili film s vizualizací sedmdesátek a že tam je hodně nahatých holek, ale jinak je to hrozná blbost, která vypadá jako studentský amatérský film. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno