Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

VasaX 

všechny recenze uživatele

S ohledem, že je to Grindhouse/Exploitation, je to pořád shit. Na záměrně špatným filmu by mělo být něco dobrého, nebo tak špatného, až to bude dobré. Svým způsobem. Pro všechny tyhle trash žánry. Tohle je ale prostě průměrně špatné a jediné dobré scény jsou ty, kde se paradoxně nic neděje. Alespoň po 2/3 filmu. Pak přijde ta angry revenge část která je už trošku zábavnější. Bohužel ta nevynahradí předchozích zbytečných 50 minut budování podkladu revenge, který by se dal zkrátit do mnohem kratšího flashbacku a zkrátit celý film. Ps: "Jimbo", asi jsi dělal, co jsi mohl, ale angličtina na úrovni prvního stupně ZŠ na tyhle filmy očividně nestačí. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak niektoré hlášky boli brutálne. Tento film sa tvári strašne neohrabane, špinavo a vizuál ma k tomu tiež prispôsobený. Originalita tu chyba a je to jedna vykradačkova cundra ale, ktorá to ani netají. Je tu viacero tvrdších scén ale deje sa to tak rýchlo, že ma to nemohlo ani šokovať. Remeselná stránka filmu je strašne slabá a k tomu značnou mierou prispeli aj herci. Tu mi chýbali charakterove postavy zaporákou ako napr. v chaose tam hlavná sviňa bola naozaj veľká ale tu som hlavnému kingovi vobec neveril .Co ma ale prekvapilo, že film disponuje veľmi malou dávkou brutality, tej som čakal oveľa viac. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak kdo tady vlastně koho opíchal!? :-) Narozdíl od většiny zdejších podhodnotičů jsem trailer doposud neviděla (dám si ho po dopsání komentu), takže mi ten film zas tak vopruzovej nepřipadal, prostě solidní grindhouse, který nepřináší nic nového, ale má všechno, co se mi na pokleslých filmech líbí. Prostě stojí za prd. V tom dobrém smyslu slova. Když ale vezmu v potaz Guzmana, udělaly na mě jeho Jepťandy s velkejma kvérama daleko větší dojem. PS: tak nepovedenou (čti trapně nudnou a bez šmrncu) lesboš scénu, jako je na konci filmu, jsem snad naposledy viděla v německém péčku z 90.let... ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vám dává jenom dvě možnosti - buď máti rádi grindhouse nebo ne. Nesnaží se o žádné moderní pojetí grindousu jako se o to pokusil Rodrigues (čímž ovšem netvrdím, že jeho pojetí je špatné), tedy takové, které je přijatelnější pro větší skupinu lidí, ale jede si svou oldschoolovou cestou a vzdává tak hold starším snímkům, za kteréžto by koneckonců mohl být celkovým svým laděním snadno zaměněn. Z toho plyne, že pokud jste vyloženými fanoušky žánru, nejspíš nebudete zklamáni. Má to samozřejmě všechny náležitosti, které ke grindhousu patří - sex, násilí a trochu toho gore, všechno servírováno spolu s drogami ve velmi hojné míře. Děj je svižný a postavy zajímavé (zvlášť štětka Marla), i když v některých ohledech možná až moc stereotypní. Jediný problém jsem trochu měla s hlavní hrdinkou, jejíž postava prostě podle mě není napsaná a koneckonců ani zahraná moc dobře. To, že se v mnoha ohledech jedná o vykrádačku jiných podobných snímků (I Spit on Your Grave a další) jsem odsunula během sledování stranou a užila jsem si to od začátku do konce. A říkám - víc takových pokusů! ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

No tak to byl docela slušnej mazec. Čuměl jsem na to jak na zjevení, asi tak když jsem poprví viděl Dům tisíce mrtvol od Roba Zombieho. V něčem si to je dost podobný, ale především v šíleným zpracování si to je rovno. Opravdu se jedná o naprosto šílenou jízdu plnou fetu, koz, sexu, špíny, násilí a skvělé hudby. Není to sice pro každého, ale ten kdo si umí filmy typu Poslední dům na levo užít tak bude jistě spokojenej. Já teda byl. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama