Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Jordan 

všechny recenze uživatele

čakal som viac humoru a niečo . . . neviem to definovať . . . viac "výnimočné" ako len takúto nie veľmi originálnu variáciu na . . . podobné filmy, idúcu v overenej a poslednými rokmi preverenej koľajničke "pseudo-nezávislých filmov", na druhej strane je to film pomerne úprimný, pretože nemám pocit, že by si sám sebe a svojim divákom nahováral, že chce byť niečo viac, niečo extra; ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si dnes film pustil a zjistil jsem, že jsem ho už kdysi viděl... To je tak, když to na csfd.cz člověk hned nezapíše, pak už neví... No, nevadí, tak jsem se na to podíval ještě jednou. Film je vlastně docela zajímavý, k zamyšlení, ale bohužel také nudný. Myslím, že 65% je adekvátní hodnocení, vždy je prostor pro zdokonalování, zde je ten prostor velký. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příběhem (nebo spíše jeho hlavním zvratem) zajímavá, originální a herecky velice dobře zvládnutá hořká komedie o jedné skryté lži, která se náhodou dostane na povrch a převrátí, jinak do detailu naplánovaný život, jednoho obyčejného muže. V režii někoho zkušenějšího se mohlo jednat o opravdu výborný film, takhle zůstává jen originální a skvěle zahraný snímek, na který však divák, velice rychle zapomene. ()

kepiash 

všechny recenze uživatele

Začátek je sice trochu pomalejší, ale jakmile Frank naplno rozjede svojí "teorii chaosu" (trošku ve stylu Carreyho Yesmana), už je zábava v plném proudu. Líbilo se mi, že se onu šokující informaci dozvídáme spolu s ním, přičemž jak k tomu došlo odhaluje příběh později. Situaci tak prožíváme nejdříve s hlavním hrdinou, ale později můžeme sympatizovat i se Susan a Buddym. Film tak působí nezvykle věrohodně a lidsky. Jde zkrátka o příjemný filmový zážitek, čemuž nemalou měrou přispívá i výborný Reynolds. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Pěkná zábavná komedie. Ryan Reynolds v hlavní roli byl suprovej, taky je to zkušený herec, co si budeme povídat že. V tomto zrovna na něj netypickém žánru dramatické komedie, se ukázalo, že když chce udělat nějakou tu srandičku, tak umí a umí to perfektně. Já osobně jsem se u nějakých scén řezal smíchy jako malé děcko, což jsem byl rád, protože jsem to od tohoto filmu nečekal. Sice některé stránky filmu byly očekávatelné, ale i přesto se mi film líbil. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama