Reklama

Reklama

Co je lepší než Krvavá hostina 2: Masakr? Přece třetí chod hororové série s názvem Krvavá hostina 3: Šťastný konec, ve které se vrací původní autorské a režijní obsazení. Ani tentokrát nepřijdete o gejzíry krve v nekonečných řežbách s mutanty. Lidožravá monstra jsou stále při chuti a těm co zbyli, jako třeba Biker Queen, Bartender nebo wrestler Lightning, se smůla lepí na paty. Je tomu tak ovšem jen do chvíle, kdy se zjeví záchrana v podobě tajemného karatisty mistrně ovládajícího svůj nůž. Ten evidentně dokáže ty bestie zkrotit. Děsivé scény, kterými je film nabitý, vás budou pronásledovat i ve snu. Krvavá hostina 3: Šťastný konec je nervydrásající podívaná s koncem s velkým K. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (138)

waltosin 

všechny recenze uživatele

Opravdu hororovej masakr,kde vlastně absolutně hlavně ke konci nic nevidíte jenom nějaký blikání, takže jsem si radši ověřil přepnutím programu jestli nemám rozbitý televizor. Díkybohu televize byla v pořádku, takže to znamená že film byl asi rozbitý, tak by to chtělo poslat zpátky tvůrcům aby chybu napravili za snahu jim aspon dám 20%!!!! ()

kery-

všechny recenze uživatele

Můj první komentovaný film bez hodnocení..Stáhnul jsem to ještě než jsem zkoukl dvojku. Když jsem se ale potom na ní koukal, tak nastal error a už jsem se neodvážil k tomu abych si tohle pustil, takže jsem to zase smazal a pokud neutrpím ztrátu paměti, tak si to ani už nikdy nestáhnu..Jdu se pomodlit za lidi co si koupili DVD, a nedej bože celou trilogii.. ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

You literally kicked the shit out of him. Neuběhli ani dva měsíce a máme tady další superúchylný náser plný mouder, životní filozofie, ultimátní demence, explicitního násilí a fekálního vyměšování, za které by se nestyděla ani Troma. Děj začíná tam, kde ho Sloppy Seconds opustily, představí několik nových, ultrajeblých postav (Jean-Claude Seagal!) a pekelným tempem se řítí až k šílenému finále, kdy si tu hlavu opravdu ukroutíte. Nejlepší série za poslední roky. Gulager je prostě démon! ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Ako povedal Feros... miestami je tento film ťažká pičovina a ja sa stotožňujem s týmto výrokom. Miestami nádherný brutálny humor ako môžeme vidieť pri zjedení a hneď vykadení odtrhnutej hlavy, súlož černocha s monštrom a hneď aj pôrod pri ktorom z černocha ostane len kopa čriev a litre tekutín, Jean Claude Segal a jeho odtrhnuté ruky, chlapík s rúrou v hlave slúžiaci ako pištoľ... atď. Scéna s blikajúcimi svetlami dosť ničotná. Celý film je takým mixom brutálneho humoru pri ktorom sa bavím, scén ktoré sú fakt možno aj na videofilm o ničom a priemerného hororového príbehu. Určite mám radšej klasické horory, ale kde inde by sa dali pozrieť také scény plné brutálneho luxusného humoru? :) ()

kakyn odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, prostě ne. Ze všech tří sraček je tohle ta nejvíc nejsračkovitější sračka. Když už se mi začaly líbit ty dvě mladý motorkářky (hlavně ta red), tak hned prostě musí umřít. Negra análně znásilní mutant a v zápětí z něj vyleze další. Dědek se snaží zachránit rádoby karatistovi ruku ve stylu Ramba..... Díval sem se na to jen ze zvědavosti abych zjistil jak dopadne celá trilogie, ikdyž sem už od začátku měl jasno ohledně hodnocení. Ve více lidech se alespoň pobavíte u pár scén ale dívat se na to sám... asi bych to nezvládl až do konce. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Když na začátku filmu opustí skupina budovu, tak si dívka s červenýma vlasama vezme ze země koženou bundu a začne si ji oblékat. Později, když skupina vchází na policejní stanici, si ji stále obléká. (Duoscop)
  • V scéne, keď šéfka motorkárskeho gangu mláti starého feťáka vo väzení, je vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)
  • Feťák Hobo, ktorý bol zatvorený vo väzení, dostal nakladačku od šéfky motorkárskeho gangu v čase 12:42, kedy následne neudržal svoju stolicu a vylúčil ju do nohavíc. Neskôr na jeho nohaviciach nebolo po vylúčení exkrementov ani stopy. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama