Reklama

Reklama

Neuromancer

Diskuze

niethustra

niethustra (hodnocení, recenze)

Mi Nü-Chai , Arbiter

To je ten napřesdržku z Jumpera? Proboha! ... A byť Natali natočil vcelku nevšední a povedenou Cypher, ani on ve mně nevzbuzuje veliké naděje. Na druhou stranu je fajn vědět, že Case neztvární Keanu Reeves a Molly ta čubka Johanssonová, že?

na příspěvěk reagoval Mi Nü-Chai

vimanzen

vimanzen (hodnocení, recenze)

Xeelee

Žasnu. Nejsem jedinej cenitel dobré literatury. Myslím, všechny ty Hyperion (D.Simmons), Xeelee (Prach Reality - S.Baxter), Mistrovská Díla SF od Laser-Books...

vimanzen

vimanzen (hodnocení, recenze)

Sem zvědavej.

Moje předpoklady:

Molly - ?

Case - Clive Owen

Armitage - Edward Burns nebo Dylan McDermott

3Jane - ?

W/Mute - Sean Bean nebo Peter Stormare

_________________________

Snad ten šutr Hayden hraje něco menšího.

Uživatel rowdys smazal svůj příspěvek.

Dr.Bishop

Dr.Bishop (hodnocení, recenze)

To by mě zajímalo, kdo bude hrát Molly...A ten Hayden je doufám špatný vtip.

Kesiak

Kesiak (hodnocení, recenze)

Anarvin: Konečne nejaké informácie.  Ale ten Wahlberg v hlavnej úlohe - no nie som nadšený, ale prežijem to :)

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

cyBerN: Právě sem si po (opětovném) přečtení povídky pustil New Rose Hotel a už po prvních vteřinách tam je výborná atmosféra. Následujou fantastický úvodní anglický/japonský/německý titulky (to se musí vidět) a pak se tam začnou bavit dva lidi. Natěšenej si to pustím od začátku a po shlédnutí určitě k filmu napíšu komentář. Očekávání se drasticky zvedla, tak snad nebudu zklamanej. Povídka je hodně zvláštní, snad bude zvláštní i film :-)

Kesiak

Kesiak (hodnocení, recenze)

Xeelee: Seven Arts Pictures - veru žiadna sláva. Ak bude diktovať Natalimu čo má ako byť, bude to fakt průser.

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

cyBerN: Už to tahám a sem na NRH vážně zvědavej :-) Asi si ještě předtím přečtu povídku (přidal sem na Legii odkaz na film).
Titulky pro New.Rose.Hotel­.(1998)[Uncut]. Že by existovala i nějaká cut verze? Podle IMDb to žádnej zázrak není, ale otázkou je, jestli za to nemůže zprzněná sestřihaná verze.
 
Neuromancera produkuje Seven Arts Pictures. Podívejte se na hodnocení jejich filmů na IMDb. To bude průser!

cyBerN

cyBerN (hodnocení, recenze)

Já jsem jeden z těch hodnotících New Rose Hotel a přestože mám Gibsona hodně rád a ve filmu snesu všechno možné, jak si matně vybavuju NRH, byl jsem z toho velmi rozpačitý, ale nakonec převládlo zklamání.  Film má zajímavou atmosféru, dobré obsazení, ale jako celek mi to nesedlo, nedrželo to při sobě a byla to spíš změť zmatených obrazů a scén...dokoukal jsem to spíše z povinnosti ;) Ale za pokus to stojí, třeba to někomu sedne...

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

http://www.wired.com/underwire/2010/09/william-gibson-interview – Rozhovor s Gibsonem. Na poslední stránce se baví o zfilmování Neuromancera.
http://www.7artspictures.com/films/view/9/neuromancer – Zřejmě největší plakát jakej se na netu válí, když nepočítám ty očividně zvětšený. Nepřestávám nad ním slintat.
Narazil sem na jednu adaptaci Gibsonovy povídky. Podle těch dvou čtyřhvězdičkovejch komentářů by to nemuselo bejt špatný. Film hodnotilo jen 69 uživatelů, takže na procenta bych moc nekoukal. Dost možná to jsou nějací náhodní televizní diváci. – http://www.csfd.cz/film/2638-lovci-mozku/

d-corso

d-corso (hodnocení, recenze)

Matrix to je takovej úhledně zabalenej balíček biohovězího, který prošlo všema nutnejma kontrolama, než bylo hypermarketové trendy mase předloženo v  aseptickém, nasvíceném regálu. Neuromancer je flákota z šílené krávy, která dostala palicí mezi světla u řezníka na dvorku za barákem. Co si samotný Gibson myslí o Matrixu, se lze koneckonců dočíst v Pattern Recognition-na mnoha místech mezi řádky, na jednom místě i zcela konkrétně. Podívejte se na Cypher. To je ten nejvýmluvnější důkaz, že by Natali mohl být dobrou volbou.

Petrucci

Petrucci (hodnocení, recenze)

Už se musím dokopat k tomu, abych začal konečně číst, leží mi v knihovně už od Vánoc. Jinak na režisérský post bych já osobně preferoval Wachowské.

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

Radši bych si ještě pár let počkal až se Neuromancera ujme nějakej vizionář.

Související novinky

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

10.01.2008

Hayden Christensen zůstává věrný žánru sci-fi. Brzy jej uvidíme v akčním thrilleru Douga Limana Jumper, v němž ztvárňuje mladíka se schopností v sekundě se přesouvat na velké vzdálenosti bez toho,… (více)

Reklama

Reklama