Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 1

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Středoškolský učitel, kterému je diagnostikována smrtelná rakovina, se snaží zajistit finanční budoucnost svojí rodiny výrobou a prodejem pervitinu. (Netflix)

Recenze (68)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa ohlasov som čakal skutočne veľa a nakoniec som to aj dostal. V podstate nemám žiadne výhrady, len som sa asi ešte dostatočne neaklimatizoval na to, aby som mohol dať plný počet. Pričom násobilka opäť nefunguje, 6x80% + 1x100% sú zhruba celkových 90%. Seriál ale graduje výborne, udržiava si vyvážený pomer medzi osobným a profesným životom, pričom tieto dve sféry tu sú dosť na seba naviazané. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to první série, takže to není tak moc rozjetý, ale je to výborně napsaný. Scénář nemá zkrátka chybu. Lidé se chovají reálně. Herci super, Aaron Paul a jeho Jesse je za moc " hey yo!". A samozřejmě Walter White v podání Bryana Cranstona je výborný, jeho proměna je viditelná. Jsem zvědavý co bude dál. Zatím spokojenost. ()

Reklama

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, první řada ještě hledá svoji tvář, chybí typické dlouhé, zdánlivě banální, scény. Nicméně příběh zneuznaného vědce, který se kvůli zdravotním potížím rozhodne vydělat peníze pro rodinu za hranou zákona, přičemž nemá představu, co se za hranou zákona odehrává a jaké charaktery se tam vyskytují, ano to je něco svěžího a hlavně, velmi dobře vytěženo. ()

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlažný začátek mě tolik nechytl a možná jsem měl přehnaná očekávaná, nicméně od čtvrtého dílu série dostává obrátky o sto osmdesát stupňů. Herci jsou výborní a dokonce jsem přišel na chuť Aaronovi Paulovi, který se jevil jako slabý článek. Zápletka začínajících distributorů, patálii kolem a především vztahů kolem hrdinů funguje nadmíru dobře. Jsem zvědavý, kam se seriál posune dál.......8/10 ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9,5/10. První série tohoto seriálu je za mnou a já řekne jenom wauuuuuuu. Tohle je prostě perfektní seriál který nechápu proč jsem na něj nezačal koukat už dříve. Příběh první série je skvělý, postavy jsou sympatycké, hudba je skvělá, akce je výborná , lokace jsou zajímavé a kamera filmu je velmi dobrá. Doporučuji. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (44)

  • Krazy-8 (Max Arciniega) má na sobě žlutou barvu, která značí ambivalentní morálku a používá se v celé dosavadní sérii, když se hlavní postavy chovají morálně ambivalentně. (KGBelik)

Reklama

Reklama