Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V závěrečném díle se tento oceněný seriál dramaticky uzavře. (Netflix)

Recenze (37)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Několikrát měl Walt příležitost rozvrácenou rodinu zachránit. Opakovaně vykládal, pro koho to všechno dělá, ale svými kroky to následně popíral. Teď je na konci své cesty a tým okolo Vince Gilligana po celou pátou sérii příkladně potvrzuje, jak efektivně postupovat při psaní scénáře. Walt to má celé dokonale promyšlené, nejprve se zastaví u starých (obchodních) známých, pak Lydii ochutí heřmánkový čaj, s vysvětlením navštíví rodinu a následně si zašpásuje s vojenským kulometem. Dějové linky jsou uvěřitelně ukončené, osamělý vlk si jde pro své vykoupení. Sebevědomé loučení. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Walt to premyslel do posledného detailu. A opäť mu pomohla nejaká tá náhoda, ako napríklad nejkí tí starí známi v telke a on hneď dostane skvelý nápad. Teda páni, prdon Páni scenáristi. Žiadna ždímačka sĺz, žiadna melodráma na koniec, proste jedna z najpomalšie plynúcich epizód, kde všetko muselo do seba zaklapnúť a ono to dokonale vyšlo. Aj s tou jednou chybičkou na záver, ale ono možno aj to mal Walt premyslené, aby ušetril DEA hodiny a hodiny vyzvedania... ()

Reklama

Harper66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K 5 hvězdám bych čekal trochu rozvinutější konec, jako je vykopání Hanka a pohřeb, kde by ho třeba Walt sledoval z povzdálí, možná nějaký dopis pro Walta juniora, aby mu dokázal odpustit, předání Waltových peněz rodině, ať se dozvíme, že to všechno opravdu k něčemu bylo. Jako celek se ale rozhodně jedná o jeden z nejlepších seriálů všech dob! ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo napísať k poslednej časti najlepšieho seriálu všetkých dôb? Asi to, že po jej vzhliadnutí som cítil veľké zadosťučinenie zo záveru a zároveň akúsi prázdnotu z toho, že predsa ide o definitívne poslednú epizódu Breaking Bad. Veľká vďaka Bryan Cranstonovi, Vince Gilliganovi, Aaron Paulovi a všetkým, ktorí sa na tomto seriáli podieľali. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě nikdy jsem neviděl, že by měl seriál takové zakončení. Všechno dokonale ukončeno, všechny dějové linky až neuvěřitelně skvěle vyřešeny... Jsem rád, že to tak skončilo... dopadlo to přesně tak, jak jsem si přál (teda až na Waltovu smrt...)! R.I.P Heisenberg, génius, nejlepší chemik všech dob a milující otec, co pro rodinu udělá vše. Nádhera. Dokonalost. Krása. Úžasný. Slova jsou zbytečná, to se prostě musí vidět... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (15)

  • Záverečný diel premietli 29. septembra 2013 v areáli Hollywood Forever Cemetery. (Sufferer)
  • Když Walter White (Bryan Cranston) sestavuje zbraň do kufru auta, tak k tomu používá nářadí od americké společnosti Milwaukee. (Domino_o)
  • Když se Walt (Bryan Cranston) prochází varnou, pozastaví se nad správnou teplotou v nádrži, která je 85 stupňů. Tato správná teplota byla sporem mezi Waltem a Galem (David Costabile) ve 3. sérii. (Stewik)

Reklama

Reklama