Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Život sa mení rýchlo. Blesk udrie a v sekunde všetko to, čo tu raz bolo, už tu nikdy viac nie je. A vy sa ocitnete sediaci na kameni na okraji púšte."  Jolene. V pätnástich sa vydá, o rok neskôr je vdova, rozvracačka rodiny a mladistvý delikvent. Rovnako, ako zamestnaniami, prejde i mnohými manželskými zväzkami. Nájde nakoniec svoje šťastie? (sochoking)

(více)

Recenze (50)

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva 2018 č.2 - filmové krásky podle uživatelů claudel, Enšpígl a Malarkey, Jessica Chastain. Tuto výzvu jsem začal pěkně zostra, ještě nikdy jsem Jessicu neviděl tolikrát odhalenou a v tolika odvážných scénách. Nenápadný a poměrně neznámý film, hodně smutný, svíralo se mi srdce nad tím, kolik facek Jolene od života dostala. Jessica byla ve své roli vynikající a myslím, že všichni pánové si s chutí střihli vedlejší postavy, které jí zkřížily cestu. Super začátek filmové výzvy č.2. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Jolene, Joleéééne, Jolene... snad právě tahle píseň byla inspirací k natočení příběhu, kterých jsme viděli snad tucet - naivní a krásná dívka, která prošla několika pěstounskými rodinami - možná i proto nebere život moc vážně, jen jím projíždí a občas bez rozmyslu vystoupí na jedné ze zastávek a doufá, že se jí stane šťastným domovem. Není to snad ani její vina, že všechny vztahy končí fiaskem, ve své poddajné přirozenosti přijímá vše dobré i zlé až do krajních mezí, aniž by to dobré nějak zneužívala ve svůj prospěch - má prostě štěstí v neštěstí a to jí provází po celých deset let života, kterým se snímek věnuje. Jak řikám, nic (podotýkám, že příjemné), co bychom už neviděli, co však zcela vybočuje, je samotná Jolene v podání Jessicy Chastain, která se tímto pasuje mezi jednu z mých nejoblíbenějších hereček - krásná ve všech svých obdobích, úžasná ve všech etapách, vším, čeho se dotkla a čím se zabývala... velký talent na scéně. NEJKRÁSNĚJŠÍ ÚSEK: Las Vegas ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Jak jen mi mohl tenhle film uniknout? Opravdu velmi milé překvapení. Příběh o dívce, která má strašný vkus na muže a každý je ještě větší magor než ten předchozí. Celý film má příjemnou retro atmosféru a s netradičním vyprávěním dotváří skvělý celek. Jessica Chastain má před sebou velkou budoucnost(Terrence Malick si už všiml). Ještě musím zmínit Ruperta Frienda, to je neskutečně zajímavý herec s velkým charismatem. Nenápadný, ale působivý snímek. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nějak se nemůžu zbavit dojmu, že se Jessica Chastain k herecké kariéře prošukala skrz svojí postavu brutálně naivní Jolene, které je samotná naivita cítit i z hlasu. Jako dobrý...ale úplně jsem Jolene nefandil. Celé dvě hodiny si do těch sraček padala sama a já se dycky zasekl akorát tak v momentě, kdy byly vidět kozy. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"V životě záleží na okamžicích. Když narazíš na ten dobrý, musíš se ho držet." ...Jeho šarm nelze přehlédnout. Stejně jako v Příběhu z Bronxu i tady byl pro mě Chazz Palminteri tou nejzajímavější mužskou postavou. Ač jsem doufala v jiný konec, holt život je boj holka a každá zkušenost tě něčím obohatí. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama