Reklama

Reklama

Cirque du Freak je kočovná společnost, jejíž členové pocházejí z těch nejtmavších koutů noci... Šestnáctiletý Darren žije svůj nudný, předměstský život a toulá se ulicemi. To se však změní toho dne, kdy se jako divák dostaví na groteskní představení roztodivných a nepředstavitelných stvoření. Darren je očarován světem tak odlišným od toho, ve kterém vyrostl. Dochází k rozhodnutí a nechává se zasvětit jako učedník upíra Lartena Crepsleyho. S jeho nově nabytými schopnostmi se ovšem stává středobodem souboje mezi dvěma znepřátelenými klany nemrtvých. Je pouze na Darrenovi, aby se v prostředí plném sváru utkal ještě se svou temnou podstatou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (370)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak na tohle jsem se fakt tesil a kdyz se na neco hodne tesim, dopadne to vetsinou tak, ze to je opruz. Ale tentokrat nastesti ne, naopak me to prijemne prekvapilo. Docela originalni upirskej pribeh, kterej si sice vytvari vlastni mytologii, ale narozdil treba od Stmivani s timhle nemam nejmensi problem a je to proste originalni tim spravnym zpusobem. Navic je celej dej zasazenej do vesnicky zrud, takze je porad na co se divat, cemuz taky pomaha fakt, ze to je skvele a stylove natoceny a se solidni hudbou. No a i kdyz je film, aspon pro me, hodne cerna komedie, vetsinu casu ma taky docela obstojnou hororovou atmosferu. Co se tyce hercu, Reilly je v roli upira prekvapive charismatickej a hodne me pobavil upir Dafoe, kterej vypada jak vyschlej homous z minulyho stoleti a je desna skoda, ze nema vic prostoru. Je sice fakt, ze to je misty lehce detinsky, ale srat na to, kdyz je to tak skvela zabava. Rozhodne to chce druhej dil. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Že bude dvojka? Prosím, prosím, prosím, prosím. Ohromne sa mi to páčilo. Konečne niečo, čo naplnilo moje jednoročné čakanie dokonale. Nenudila som sa ani sekundičku. Knihu som nečítala ale veľmi rada by som tak v najbližšej dobe spravila, lebo ma to ohromne ťahá. Nevadilo mi vôbec nič. Herci boli v poriadku, scenár bol skvelý, triky tiež veľmi dobré(aj ja chcem Flipovať). Hudba bola veľmi pekná nuž inak ako 100% nedávam.Chcem aj dvoječku! ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Obstojně natočená, ale otřesně otravná dětinská báchorka. Nevím, jakým stylem vypráví kniha, ale mně osobně by se více zamlouval jakýkoli jiný způsob zpracování daného příběhu, než tento pubertálně povrchní. Navíc podobné přepálené fantasy, v nichž se může stát v podstatě všechno, protože neexistují žádná pravidla, mě štvou všeobecně. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak se nám pan Weitz konečně Doprcal k docela kulantnímu filmu! Hravá sbírka bizarností v čele s neholenou paní Hájkovou a Dívkou s ocasem přinutí nejednoho úchyla strčit si během produkce ruku do rozkroku a velkoryse odpustit castingu ty dvě nezletilé homoklády v hlavních rolích! Takže po příjemně strávených stoosmi minutách nezbývá než vřele poděkovat paní Majerové, že byli Patyzón a jeho bojůvka emovlkodlaků zrovna zaneprázdněni vytím na Nový měsíc. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Svět, který má obrovský potenciál (také je podle série úspěšných knížek) společně se skvělou partou herců. Co se může pokazit? To by bylo na dlouho... potenciál je bohužel prakticky nevyužitý. Místo krás světa nadpřirozených postav a cirkusu zrůd se příběh soustředí na dětinskou story o rozdělení teenagerského přátelství. Asi je to módní vlna, či co. Velká škoda... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Jméno Vur Horston si Larten Hroozley (John C. Reilly) nevymyslel jako pseudonym. Je to jméno jeho bratrance, kterého miloval jako bratra a který byl zavražděn ještě, když byly dětmi. Larten se díky této nešťastné události stal upírem. [Zdroj: Darren Shan - Sága Lartena Hroozleyho] (ČSFD)
  • Film Strašidelný cirkus je natočen podle knižní předlohy kterou napsal Darren Shan, hlavní hrdina v knížce se jmenuje také Darren Shan... Spisovatel v knížce popisuje "svůj" životní příběh. (Vojtino)
  • Rozpočet filmu byl 40 milionů dolarů. (Chatterer)

Související novinky

Vousatá Salma Hayek?

Vousatá Salma Hayek?

16.01.2008

Pro ty, kteří propadli jejímu zpěvu v Desperadovi a tanci v Od soumraku do úsvitu, je to téměř bolestná představa, ale nedá se nic dělat mexická kráska si ve své první roli po mateřské zahraje… (více)

Reklama

Reklama