Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth Chadwicková, bezvýrazná sestra podnikatele Bryce Chadwicka, žije pod neustálou kontrolou svého úspěšného sourozence. Ten jí brání i ve vztahu se zaměstnancem jejich rodinné firmy Peterem Hamiltonem. Dokonce Peterovi hrozí výpovědí, pokud vztah s Beth neukončí. Mladá žena se nakonec uchýlí k promyšlené vraždě: přiměje bratra, aby ji navštívil, zastřelí ho a před policií tvrdí, že jej považovala za lupiče. Několik drobností ovšem nevyjde zcela podle jejího plánu. A právě těch se chytí poručík Columbo... (Česká televize)

(více)

Recenze (60)

BarGoldstein 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Columbo zcela standardně rve všechny koule v širém okolí! Co mě ovšem velmi překvapilo byl Hleslý Nielsen, který kupodivu neumí jenom bezduše poulit vulvy k potěšení prazdnohlavcu z krupanskych náleven, kde cinkání malých rumů přehluší jen hučení v klaccích provázející všechny projevy prezidenta Prasečí Hlavy s křenem a hořčicí! ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vsetko super, ale s tym alarmom to mohli inak vymysliet. Noviny boli tiez riadne silnym voditkom. Vrahynu sa sice dalo pochopit, ale velmi sa neparala so skryvanim jej emocii. Ked sa nechcela podvolit bratovi mohla odist a postavit sa na vlastne nohy. Nielsen ju aj tak lubil. No to by si nemohla kupit sportacika. Najskor som jej fandil, myslel som, ze zabije Nielsena a hodi to na brata. No po par minutach som jej prial podobny osud ako ona pripravila bratovi. Cast ma velmi bavila, ale bolo to priehladne, takze to nebudem hrotit. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od začátku je nám už jasné, na co Beth Columbo dostane, ale u této epizody to ani tak nevadí. Vražedkyně je opravdu chladná a šílená. Sledujeme její proměnu z šedé myšky na ambiciózní ženu. Také tu máme trošku větší roli Leslieho Nielsena. Tento díl má jako obvykle komická místa, ale v této epizodě je několik, u kterých jsem opravdu "vyprsknul" smíchy (Columbo a taxi, fast food,...). Columbo je zde opět na Nově dabován Petrem Haničincem. Mimochodem, v této epizodě Columbovi neříkají poručíku, ale "inspektore". ()

Maidenhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dielo rezisera Normana Lloyda ktory ma na svedomi niektore epizody Hitchcockovych vecernych serialov prinieslo vyborny produkt. Skvela hudba, kamera, krasne zeny, este aj Leslie Nielsen do toho. Miestami som mal pocit ze pozeram na dielo samotneho majstra Alfreda. Pozorny divak si urcite vsimol detail ktory porucik pouzil pri objasneni vrazdy no cela atmosfera to tak prekryla ze nakoniec to vobec nevadilo. Kto si to nevsimol mal o to vacsi zazitok. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tentokrát je jasné všem, kdo zastřelil bratra, teď jen musí Columbo dokázat, že to nebyla nešťastná náhoda, ale chyb pachatelka udělala tolik, že to tentokrát není žádný oříšek. Škoda - jinak je v tomto díle několik milých maličkostí, typu Leslie Nielsena nebo scének - Odneste mi zavazadla a zaplaťte ten taxík. Ale......jsou zkrátka lepší díly. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama