Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (353)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme udivujú dve (v konečnom dôsledku pozitívne) veci: 1. „The Rock“ nie je len svalnatá karikatúra skutočného herca a má celkom ďaleko od masívnej topornosti takého Arnieho... 2. Film v ktorom hrá „The Rock“ a v ktorom nerozdá prakticky ani jeden úder a ide skôr o sociálnu drámu ako o akčný film?! Divné, ale vcelku fungujúce. Snitch nie je ani náhodou žiadnym prevratným filmom, ale má svoj ksicht a ešte aj ten občasný americký rodinný pátos tu vlastne ani veľmi nevadí. Hoci som od filmu nič neočakával, príjemne prekvapil:) Poctivý lepší priemer... ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Film je takový drama/triller, ve kterém se otec snaží pomoci federálům s drogovým kartelem a naoplátku má být jeho synovi zmírněn trest ve vězení. Ve filmu je akce opravdu málo a ta trocha není kdoví co dechberoucího. Celkově je film pomalu plynoucí od začátku až do konce. Rock jako zoufalý otec dokáže, že mu jsou i takovéto role a zbytek obsazení je taky v pořádku. Za mě 80% :) ()

Reklama

Claw 

všechny recenze uživatele

První polovina vyloženě nudí. Nejedná se o žádnou akční pecku a Rock je zde úplně normální chlap, táta od rodiny. Druhá polovina se pak ale příjemně rozjede a úplný závěr a finále je moc fajn. Právě protože si zde Dwayne nehraje na žádného zabijáka, je ve výsledku ten opravdový frajer... Čekal jsem mnohem více, ale i tak to beru, ok... Rock rullezz... /60%/ ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Rock neni muj buhvijakej oblibenec a kdyz tak uz bych ho cekal spis v nejaky drsny narachly roli v cistokrevny akcnarne tohle je spis takovej krimi thriller s prvky dramatu na dost ohrany tema kterej ale zase kupodivu az tak uplne nenudil nicmene nemusim to za kazdou cenu videt znova akce je proste malo kecu moc a i kdyz si nemyslim ze by Rock hral vylozene spatne asi to neni to co bych od nej cekal jak sem rekl ja sem vuci nemu neutralni ale sem zvedavej jak budou film vnimat jeho skalni fanousci ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle jednoznačně pětihvězdičková záležitost. Po celou dobu stopáže jsem se nenudila, cítila napětí, zlost, empatii...Prostě vzbuzoval velké a různorodé emoce a jsem neskutečně ráda, že Dwayne konečně začíná hrát "normální" role ve kterých mě neskutečně baví....Skvělý zážitek který překonal veškerá má očekávání... 90% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Film je založený na skutočnom príbehu Jamesa Settembrina, ktorý pomáhal odhaľovať obchodníkov s drogami, aby jeho synovi skrátili dĺžku trestu vo väzení. (Astonko)
  • Původní scénář rozpracoval Justin Haythe, ale teprve po dokončení Ricem Romanem Waughem došlo k jeho realizaci do filmové podoby. (Roman.Ticka)
  • V 54. minutě, kdy otevře John Matthews (Dwayne Johnson) zadní dveře kamionu, je v popředí vidět velká paleta obalená červeným plátnem, ale při dalším záběru jsou na paletě už jen kulaté bílé pytle. (Terva)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama