Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto brutální britská zombie komedie, která si moc nezadá ani s tim nejlepším, co sem doposud viděl - Soumrakem mrtvých. Dokonalý hlášky, šílený gore, volezlý nechutný zombie feministický svině, dokonála zábava a strašná prdel. Soumrak byl teda ještě kapánek lepší, ale tenhle béčkovej komediální zombie nářez je taky skvělej Co jste tady vlastně vytvořili je armáda nasranejch, feministickejch kanibalek. | V tom autobusu bydlí zlá Candy. A má menší kožní nemoc. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

S hororovými komediemi je to těžké. Trpívají totiž docela zásadním problémem - nejsou hororové a nejsou vtipné. Doghouse moc hororový také není, ale vtipný je naštěstí docela dost. Bezchybné je hlavně obsazení. Danny Dyer a Stephen Graham ten film táhnou a vedle nich se snaží i ti ostatní, takže co by jinak bylo další nevýrazná břečka je takhle poměrně dost stylová jízda. Tyhle "lad movies" nemají prostě chybu :) ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak tuto zombie "spice girls" záležitost by si neměl nechat žádný fanda ujít. Přesně po 28 týdnech a 28 dnech přichází z "ostrovů" další virem nakazené oběti. A jelikož jsou chlapi odolnější, napadá tento vir pouze ony osoby něžného pohlaví. No, tak se podívejte, jestli jsou naše drahé polovičky opravdu tak přítulné... :-) Jo a málem bych zapomněl, je to prdel... :-) 80% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborná hororová komédia, v ktorej si to ženy, nakazené nebezpečným zombie vírusom, rozdajú s mužmi s cieľom urobiť si z nich krvavé bifteky. Humorná stránka je maximálne vydarená, ale ani tá hororová nezaostáva, páčili sa mi hlavne masky. Navyše niektoré momenty a hlášky si človek zapamätá na veľmi dlho, sranda až za ušami. Nad hodnotením preto nezostáva nič iné, iba pokrútiť hlavou, totálne nedocenený snímok. U mňa je to však veľká spokojnosť. 80/100 ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Jeden mladý muž je v ohrožení života. Zákerný vírus spravil z obyvateliek zabijácké monštrá s kanibalistickými sklonmy. No skupinka mladých mužov sa práve do tohoto pekla vydává na záchranu svojho kamaráda. Podarí sa im porazit krvilačné beštie a zachránit tak život svojho nebohého priatela a životy svoje? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama