Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

petero 

všechny recenze uživatele

Jake West sa po vážne mienenom pokračovaní Pumpkinheadu: Ashes to Ashes, vracia späť smerom k Evil Aliens vo forme uletenej zábavy. I keď tu tentoraz nie je scéna typu kombajn kosí mimozemšťanov, má to svoje vychytávky, suché hlášky a utešene rozrastenú rôznorodú plejádu mužských charakterov, ktorí sa vymanili po dlhom čase od svojich polovičiek a sú permanentne po celí čas filmu atakovaný zombíkmi ktoré tvoria výhradne len ženy. Na strelné zbrane okamžite zabudnite, kladná strana disponuje arzenálom typu: umelý svetelný meč a striekacia pumpovačka s horľavou náplňou alebo golfová výbava, kým tá záporná je vyzbrojená napríklad: nožnicami, nožmi, sekerami, mečom alebo dopravnou značkou. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

S hororovými komediemi je to těžké. Trpívají totiž docela zásadním problémem - nejsou hororové a nejsou vtipné. Doghouse moc hororový také není, ale vtipný je naštěstí docela dost. Bezchybné je hlavně obsazení. Danny Dyer a Stephen Graham ten film táhnou a vedle nich se snaží i ti ostatní, takže co by jinak bylo další nevýrazná břečka je takhle poměrně dost stylová jízda. Tyhle "lad movies" nemají prostě chybu :) ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Začiatok vyzeral tak všeliak, ale keď sa naša partia dostala do mesta a odhalila nemilé prekvapenie bola to skvelá jazda.Vtipné, vkuse sa niečo dialo a masky boli výborné tak isto ani krvou sa nešetrilo. Na moje prekvapenie chválim aj soundtrack ktorý sa ohromne hodil. Ja som sa bavil, hororová komédia ako vyšitá.Koniec skvelý. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Stupidní, hloupé, ale zábavné. Pokud přistoupíte na šílenou jízdu Jakea Westa odnesete si větší porci gore, trefných hlášek a laciných klišé v jednom tak trochu přiblblém příběhu, jenž může ve výsledku sice stěží konkurovat výbornému Soumraku mrtvých, ale pro pobavení na jeden večer bohatě postačí. Stačí jen vypnout mozek. 65% ()

jay.lee 

všechny recenze uživatele

Do naší ulice se stěhovala zombice, má tetovaný záda, asi mě má ráda. Říkám ji dokola, že vypadá jak mrtvola, usměv neuvízne, jen mě trochu hryzne. Má krásný žlutý vočička, je to moje holčička. Z natržený huby čnějí dlouhý zuby. V rubáši peláší mému náručí vstříc zombice z naší ulice. Usmívá se zombice, když zmizela řeznice. V hrnci něco vaří, kde jsou popeláři. Zavřeno má pekařství, kde je pekař? - kdopak ví? Místní policie, se před ní neukryje. Před mojí malou zombicí, co vyprázdnila ulici. Už je taková zrůdička hladová. V rubáši peláší mému náručí vstříc zombice z naší ulice. Vyžraná je márnice i Ruzyňská věznice. Brácha nevěří, že ho chce k večeři. Praha žije v panice, že sežere ji zombice. Moje chcípla láska, co do ouška mi mlaská. Já až se s ní ožením, tak vás taky všechny sním. To mě naučila živá-mrtvá milá . V rubáši peláší mému náručí vstříc zombice z naší ulice. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama