Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Dan Schaffer .. Odfláknutá zombie "sázkanajistotu" komedie, která měla potenciál být hodně sexy a vtipná. Humoru sice občas trochu pobrala, ale jinak ji ustavičně devalvuje amatérismus a laxnost tvůrců. Pár zajímavých herců a dobré masky pak už nic nezachrání. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Z množství horrorových komedií mě v uplynulém roce nejvíc chytnul britský šovinismus, spousta dobrých hlášek a výhradně ženské, a tedy patřičně vyparáděné zombie. Celou dobu jsem měl pocit, že se skvěle bavím, což mi třeba u přehypovaného Zombielandu vydrželo jen první půlku, takže letošní vítěz subžánru byl docela jasný... [2010] ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Psí boudu (Doghouse) a Breberky (Cooties) jsem viděl v krátkém intervalu po sobě. Byť je dělí 5 let jsou si podobné. Možná proto jsem se k nim rozhodl napsat podobný komentář. Oba jsou tu označovaný za zombie horrorové komedie. Ač jsou blízké Zombielandu, tak jsou po stránce virologické blížší 28 dnům poté, ve kterých se rovněž o zombies nejedná, ale o nakažené virem, způsobujícím částečnou ztrátu rozumu, agresivitu a kanibalismus. V podstatě je to podobné jako u některých jedinců při nadměrné konzumaci alkoholu, většinou bez kanibalismu. U filmů Cooties a Doghouse napadaji viry jen určitou skupinu lidské populace – ženy (Doghouse) a děti (Cooties) ostatní infikováni nejsou. Kladem pro Doghouse jsou: britský humor, jsou natočeny jako první, napaditost u nakažených dam, nápady k přežití, zapadlá obec Moodley, možná až moc reálná skupinka britských chlapů na kraji středního věku, voják jako bonus. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

V obdobnom absurdnom čierno-humornom príbehu ako Lesbian Vampire Killers si kráča i Doghouse. Partička chlapov, ktorí sú zničení nežnejším pohlavím prichádzajú na vidiek aby si poradili s nákazou, ktorá mení všetky ženské na mix zombie-cannibal-killer. Ak máte radi humor, ktorý je postavený na zosmiešňovaní žánrových pravidiel, dehonestuje ženy a popritom strieka krv takmer všade vôkol doporučujem túto relaxačnú oddychovku, ktorá vám vykúzli úsmev na tvári. Samozrejme si treba uvedomiť, že v tomto prípade sa ani tak nejedná o horor ako o komédiu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „Doghouse“ dovede pobavit, ale nesmíte od něj mít přehnaná očekávání. Není to film, který by měl dokázal vyloženě rozesmát. Možná se sem tam usmějete. A pokocháte se docela dobrými maskami, které si na sebe ženské osazenstvo natáhlo. Na ty se opravdu kouká dobře a dovedou i celkem vyděsit. Z hlediska hororové komedie je tohle ale v konečném důsledku spíše průměr. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama