Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Jake West nám předvedl esenciální výtažek hnijících těl, krve, vtipu a nejinak skupinky, kterou tentokrát tvoří mužský sbor. Ačkoli je to z větší části komedie, tak v určitých pasážích na vás dýchne hororová atmosféra. Potěšil mě i fakt, že jde o přímočarou záležitost bez zbytečných odboček a kudrlinek, kde se nic nebere vážně. Porce vtipu je servírovaná rovnoměrně a vyloženě slabou částí tu není nic. Rozradostněné bude i oko lačnící po krvi, i když jde spíše o druhořadou záležitost. Zombíci mají perfektní masky a když chtějí, tak to našim kamarádům umějí dobře zavařit. Mé očekávání to naplnilo a s klidem mohu konstatovat, že jde o infantilně vtipný survival nářez, a pozor, nikdy nechoďte do lesa! ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Z množství horrorových komedií mě v uplynulém roce nejvíc chytnul britský šovinismus, spousta dobrých hlášek a výhradně ženské, a tedy patřičně vyparáděné zombie. Celou dobu jsem měl pocit, že se skvěle bavím, což mi třeba u přehypovaného Zombielandu vydrželo jen první půlku, takže letošní vítěz subžánru byl docela jasný... [2010] ()

Reklama

wampire23 

všechny recenze uživatele

Ako komédia málo vtipné, ako horor málo krvavé a napínavé a ako komediálny horor málo komediálny horor. Briti ma dokázali svojimi horormi, komédiami aj ich skĺbením (Súmrak mŕtvych) vždy pobaviť, ale tentokrát naozaj prestrelili. Už len základná premisa o víruse, ktorý postihuje iba ženy-WTF? Príbeh je nudný, žiadna z postáv vám neprirastie k srdcu a je vám jedno, či to prežije alebo nie. Tentoraz UK prinieslo sklamanie, ale ja verím, že to bol jav ojedinelý a opäť sa vráti Edgar Wright a bude všetko v poriadku. 50% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jsou horší věci než rozvod. Třeba Moodley. Moodley! Film na počátku nabere solidní zábavné tempo, které vyvrcholí okamžikem kdy zjistíme, že holky mají menší kožní nemoc. Pak postupně vtipných momentů ubývá a přestože se na ,,to“ celkem dobře kouká, nejsou tu jiná pozitiva. Armáda nasranejch feministickejch kanibalek tak dostává od Zombielandu KO. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Stupidní, hloupé, ale zábavné. Pokud přistoupíte na šílenou jízdu Jakea Westa odnesete si větší porci gore, trefných hlášek a laciných klišé v jednom tak trochu přiblblém příběhu, jenž může ve výsledku sice stěží konkurovat výbornému Soumraku mrtvých, ale pro pobavení na jeden večer bohatě postačí. Stačí jen vypnout mozek. 65% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama