Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle mě fakt mile překvapilo. Jake West na sebe před čtyřmi lety upozornil velmi zvrhlým a zábavným, leč nepříliš kvalitním splatterem Evil Aliens, a myslím že můžu říct, že Doghousem jej překonal. Ne co se týče nechutností, ale kvalitou. Bavil jsem se mnohem více než u letošního Dod Sno a Lesbians Vampire Killers, ale co je hlavní, komediální stránka vyloženě nezabíjí tu hororovou - teda ne že bych se bál, ale atmosféru to má občas pěknou. Btw skvělé masky! ()

petero 

všechny recenze uživatele

Jake West sa po vážne mienenom pokračovaní Pumpkinheadu: Ashes to Ashes, vracia späť smerom k Evil Aliens vo forme uletenej zábavy. I keď tu tentoraz nie je scéna typu kombajn kosí mimozemšťanov, má to svoje vychytávky, suché hlášky a utešene rozrastenú rôznorodú plejádu mužských charakterov, ktorí sa vymanili po dlhom čase od svojich polovičiek a sú permanentne po celí čas filmu atakovaný zombíkmi ktoré tvoria výhradne len ženy. Na strelné zbrane okamžite zabudnite, kladná strana disponuje arzenálom typu: umelý svetelný meč a striekacia pumpovačka s horľavou náplňou alebo golfová výbava, kým tá záporná je vyzbrojená napríklad: nožnicami, nožmi, sekerami, mečom alebo dopravnou značkou. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nápadité, po maskérské stránce povedené, britsky zábavné. Obsahově trochu man power (krásně politicky nekorektní, ale opravdu?) a výmluvné (když gay svým kolegům nadavá do slečinek). Řekl bych, že je to všechno více, než horror, tak jak to u podobných britských komediálních horrorů bývá (např. Shaun od the Dead). Nevěsta je perfektní. ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Jeden mladý muž je v ohrožení života. Zákerný vírus spravil z obyvateliek zabijácké monštrá s kanibalistickými sklonmy. No skupinka mladých mužov sa práve do tohoto pekla vydává na záchranu svojho kamaráda. Podarí sa im porazit krvilačné beštie a zachránit tak život svojho nebohého priatela a životy svoje? ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Psí boudu (Doghouse) a Breberky (Cooties) jsem viděl v krátkém intervalu po sobě. Byť je dělí 5 let jsou si podobné. Možná proto jsem se k nim rozhodl napsat podobný komentář. Oba jsou tu označovaný za zombie horrorové komedie. Ač jsou blízké Zombielandu, tak jsou po stránce virologické blížší 28 dnům poté, ve kterých se rovněž o zombies nejedná, ale o nakažené virem, způsobujícím částečnou ztrátu rozumu, agresivitu a kanibalismus. V podstatě je to podobné jako u některých jedinců při nadměrné konzumaci alkoholu, většinou bez kanibalismu. U filmů Cooties a Doghouse napadaji viry jen určitou skupinu lidské populace – ženy (Doghouse) a děti (Cooties) ostatní infikováni nejsou. Kladem pro Doghouse jsou: britský humor, jsou natočeny jako první, napaditost u nakažených dam, nápady k přežití, zapadlá obec Moodley, možná až moc reálná skupinka britských chlapů na kraji středního věku, voják jako bonus. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama