Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Preplnené ulice, ľudia tlačiaci sa v autobusoch, trhy... Všetko výborné príležitosti pre vreckových zlodejov, ktorí vám behom okamihu dokážu vziať peniaze, doklady, čokoľvek. Kórejský detektív Dae-young dostane úlohu pozatýkať vreckových zlodejov, ale bránia mu v tom spomienky na minulosť. Situácia sa ešte zkomplikuje, keď je jeho matka, profesionálna zlodejka, prepustená po 20 rokoch z väzenia na slobodu. Gangy vreckárov vedú medzi sebou konkurenčný boj o územie, na ktorom okrádajú ľudí. Krásna zlodejka Baek Jang-mi pomotá detektívovi hlavu, aby ho využila pri svojej hre... (badygorila)

(více)

Recenze (48)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Zajímavé krimi drama s poměrně slušným příběhem, zajímavými postavami a místy taky cool akcí. Schválně uvádím slovo drama, protože ne zrovna šťastné osudy charakterů tu nejsou jen jako aby se neřeklo, jak tomu u podobných akčních krimi bývá, ale tvoří docela postatnou složku příběhu. Což rozhodně není na škodu. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Místo akčního filmu očekávejte spíše drama z prostředí kapsářských gangů. Velmi zajímavá a dobře zpracovaná tématika, kamera válí. Souboje jsou hodně drsné a realistické. Ye-jin Son jako hlavní postava Baek Jang-mi válí, je zde neuvěřitelně krásná a přesvědčivá ve své roli, hraje něco totálně jiného, než obvykle. Byl jsem mile překvapen nečekal bych, že zrovna jí taková role sedne a že se do ní hodí. Ostatní postavy působí také velmi reálně . Příběh je podán zajímavě, byť zápletka je jednoduchá, tak forma mile překvapí. Film ze mě rozhodně vyrazil nějaké emoce a zejména konec mě dostal. Tento film u mě s úspěchem vydržel několik repríz a marně sháním DVD = plný počet. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Ta hlavní ženská (anti)hrdinka neskutečně kazí dojem celýho filmu. Se vzhledem panenky uhrát drsnou emancipovanou šéfovou asi vyžaduje víc umu, než slečna Ye-jin Son má. Proto veškeré její hlášky o tom, jak těm, co znevažujou ženu v její pozici, udělala bůhvíco, vyznívají na prázdno a nedůvěryhodně. A na femme fatale nabalující policistu je taky tak hrozně křehoučká, že jsem se o ni v postelový scéně skoro bál. Je to škoda, protože jinak ostatní postavy - ať už nejsou kdovíjak složité - sympatické jsou a jim jsem fandil docela dost. Ať už šlo o pidlookýho přežírajícího se policistu nebo o modela/nožaře, co celý film pokukoval po svý šéfový. Celkově lehce nadprůměrné detektivní drama, které neurazí. (6/10) ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Krimi drama notně okořeněné a zpestřené tragickým rodinným propletencem... Výborně gradovaný příběh a neotřelost prostředí kapsářských gangů nenechají diváka vydechnout... No a nebyli by to ti Korejci, kdyby film nekončil absolutně tragicky a každý si to vyžral do poslední smrti kolegy, přítele, matky, dcery, sestřenice, druhé matky a několika mafiánů... ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Išiel som do filmu ako do akčnej krimi a dostal som viac menej vzťahovú drámu jednej rodiny. To by mi ani tak nevadilo ako skutočnosť, že som na konci filmu nedostal nejaké silné emočné zadosťučinenie. Ba práve naopak, pri záverečných titulkoch som sa sám seba spytoval, či mi niečo neuniklo, či som všetko správne pochopil. Ale tam nebolo čo nepochopiť! Film je prostoduchý a tunajšie hodnotenie 76% dosť zavádzajúce. A ak tu niekto píše, že sa neubránil na konci filmu slzám, tak ja som zrejme pozeral niečo iné. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama