Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři se rozhodnou unést dceru jednoho zazobaného chlápka. Avšak vše se (jako obvykle) zamotá a bratři nedostanou ani korunu a ocitnou se v pěkném maléru. Chatka, ve které ukrývají unesenou, je odříznutá od civilizace, navíc mají v patách gangstery, ti je mají za úkol zlikvidovat a dovézt dívku do bezpečí. A tak jim nezbývá nic jiného, než se dát na útěk. K jejich smůle naráž na opuštěné stavení, ve kterém je čekají větší hrůzy, než si kdo z nich dokáže představit. (Ssimca)

(více)

Recenze (112)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Černá britská komedie je něco mezi Nula od nuly pojde a Texaským masakrem motorovou pilou. Kombinace těchto aspektů může být buď totální shit nebo bezvadná podívaná. Andy Serkis a Jennifer Ellison jsou asi největšími tahouny, Doug Bradley je asympatický (jeho postava) asi jako střevní chřipka. Dobrý scénář a (ne)klasický konec. Rozhodně nadprůměr. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na snímky o zpackaných únosech jsou Britové experti. Sice se u toho člověk neválí smíchy, ale několik veselých scén se rozhodně najde. Unesená bloncka je pěkná saň a snaží se svým únoscům co nejvíce ztrpčovat život. Navíc je sprostá (pro vulgarismy se tu vůbec nechodí daleko), prolhaná, uječená a vůbec....zasloužila by pěkně zakroutit krkem. Chudák Peter, kterému ta harpyje zlomí nos a vykloubí čelist.... Čekání na výkupné je úmorné, přes měsíc v úplňku se táhnou černé mraky a hele! jeden z taky unesených za sebou táhne střeva! No, a pak už je to jen jedna velká bžunda. Strašidelný les, hluboká noc a v dálce záchrana! Světélko farmy na samotě, kde snad budou mít telefon... ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Bylo by to fajn, kdyby ... když něco vykrádá vykrádačky a z komedií dělá parodie, tak vznikne co ..? Něco, o čemž divák tuší každejch 10 min, co se stane, co se komu stane, kdo co řekne a bohužel i jakej vtípek příjde. Takže i když čekám, že vtipná vsuvka v "hixplo-parodii" bude pozměněna oproti již dříve viděným, ukáže se, že je naprosto stejně okopírovaná a pak mi mozek 2 minuty šrotuje říkajíc si: "A teď bych se měl smát, nebo ne?" ... A zatuhne to ... :-)) A tak se to stane několikrát a celý to potom na člověka působí jako dobrý porno, u kterýho se nemůže udělat ... :-D Nic moc ...bohužel mne to zklamalo. /...a neudělal jsem se!! :-DD / ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chacha - ani chviličku jsem se nenudil. Ulítlá dvojice zloduchů, neskutečně vnadná a neskutečně sprostá Jennifer Ellison, dvojice asijských zabijáků, vraždící "texaské" monstrum a černý humor made in England. To se mi prostě líbit muselo. Zejména Jennifer mě dostávala pokaždý, když otevřelea zobák. Tohle se Ostrovanům povedlo. 80% ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne bavilo...pravá britská komedie s typickým britských suchým černočerným humorem. A. Serkis si bohužel vybral za parťáka pro zločin svého uťáplého a uřvaného bratra. K jeho smůle se ani J. Ellison (to je tělo!)nechová jako standardní oběť únosu a tak je zaděláno na hromadu problémů a 'komických' situací. Do všeho se pak přidá tajemná postava na nedalekém statku... Pro mne zábavná záležitost za 3* ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna potitulková scéna. (Yoshimitsu)

Související novinky

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Reklama

Reklama