Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování není žádná sračka jak by se mohlo po přečtení zdejších komentářů zdát. Je pravda, že je to stále a dokola to samé, navíc chybí vesmírní lovci a celkové výkony nezachrání ani mladý DiCaprio, ale Critters si užívají se stejnou zlomyslností jako v minulých dílech a proto nelze než si film užít. 60 % ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretia časť "Critters" nielenže postráda príjemnú vidiecku atmosféru Grove´s Bendu a tiež prítomnosť Lovcov, ale hlavne tomu chýba aura prvých dvoch dielov. Tým, že sa critters presunuli do mestského námojného domu hodne utrpeli. Vo filme je ich poskromne a pôsobia ťarbavým dojmom. Celé to už skĺzlo do, pre mňa nie moc zaujímavej, recesistickej polohy. Zaujímavosťou je prítomnosť 17-ročného Leonarda DiCapria. Nečakajte však od neho herecký výkon, aký sa mu podaril v Titanicu. Critters 3 nie je vyložene prepadákovým pokračovaním série, ale oproti svojim dvom predchodcom ide jeho kvalita o triedu nižšie. ** ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Otevřenější konec tohoto dílu je často kritizovaný, ale je zajímavé že třeba dneska už jsou takové konce normální a nikdo si na to nějak více nestěžuje. Navíc je třeba dodat že podobně končí takové množství hororů, že takovýto konec by byl normálně přijat dobře i tady, kdyby to byl prostě samostatný film, protože to je imo něco jiného než když všichni ví že existuje další pokračování. Mně přijde třetí díl překvapivě nejlepší ze série a je to i hlavně kvůli tomu, že je nejméně sci-fi a mnohem více tak dostává prostor hororová ale i komediální stránka. Ve zkratce mi to přišlo vtipnější a údernější, nějaké hlášky se vážně povedly. Taktéž jsem se tu dočetl že je kritizován i menší výskyt lovců, což zas a opět, po mě chvála bohu. Tyhle postavy mi nikdy do příběhu neseděly a tak jsem rád že zde bylo i méně critterů, kteří se tentokrát pohybovali zase jako vždy na atmosférickém venkově. Samozřejmě, úplně skvělý film to nebyl ale i tak si myslím že na zabavení je to validní, i skrze mladého DiCapria a rozhodně snesitelnější charaktery, než v dílech předchozích. 65% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Annie se svým otcem a bratrem se vrací z výletu, když se jim stane nehoda, která je donutí zastavit na malém parkovišti. Zde se Annie pozná s Joshem, a společně je vyděsí podivín Charlie. A jak je někde poblíž Charlie, lovec critterů, znamená to, že jsou blízko. A jedno critteří vejce si opravdu Annie odveze domů. Hnedka stejný večer, musí celý dům čelit útoku čerstvě vylíhlých critterů, kteří se jako obvykle před ničím nezastaví. Až příchod Charlieho jako vždy všechno vyřeší ... Tak toto je typický představitel filmu, který je natočen jen jako pokračování známé série, a nepřináší zhola vůbec nic. Critteři napadnou celý dům, ale to je stejně úplně jedno, protože postavy jsou natolik všední, že si nikoho z nich nijak nezapamatujete. Jediné co stojí za zmínku, je mladičký Leonardo Di Caprio, i když to jak se cizí kluk dostane do napadeného domu je taky pěkně uhozenej. Critters měli dvojkou skončit, a to mi nikdo nevymluví... ()

Jason13 

všechny recenze uživatele

Tento díl série mi utkvěl v paměti nejvíc (zřejmě časté reprízy ve zlatých devadesátkách). Nostalgie tedy stále funguje, zábavy však po velice dobré dvojce krapet ubylo. Vtipných momentů také méně, ale najdou se (bowling, paní se sekáčkem). V rámci téhle béčkové série v pohodě koukatelné... Kéž by to ale byl poslední díl. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama