Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Annie se svým otcem a bratrem se vrací z výletu, když se jim stane nehoda, která je donutí zastavit na malém parkovišti. Zde se Annie pozná s Joshem, a společně je vyděsí podivín Charlie. A jak je někde poblíž Charlie, lovec critterů, znamená to, že jsou blízko. A jedno critteří vejce si opravdu Annie odveze domů. Hnedka stejný večer, musí celý dům čelit útoku čerstvě vylíhlých critterů, kteří se jako obvykle před ničím nezastaví. Až příchod Charlieho jako vždy všechno vyřeší ... Tak toto je typický představitel filmu, který je natočen jen jako pokračování známé série, a nepřináší zhola vůbec nic. Critteři napadnou celý dům, ale to je stejně úplně jedno, protože postavy jsou natolik všední, že si nikoho z nich nijak nezapamatujete. Jediné co stojí za zmínku, je mladičký Leonardo Di Caprio, i když to jak se cizí kluk dostane do napadeného domu je taky pěkně uhozenej. Critters měli dvojkou skončit, a to mi nikdo nevymluví... ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Céčkové pokračování série Critters. Zdá se že pár jedniců tohoto druhu přežilo a náš vesmírný lovec alias alkoholik Charlie je nahaní po lese, náhodou zde narazí na partu dětí které se vzdálily od rodičů parkujících poblíž, Charlie jim odvypráví svůj příběh a znalosti o crittech, ty se dětem budou hodit protože si z lesa odvezou černé pasažéry, kteří s nimi doputují až domů do činžovní budovy v Los Angeles. V tomhle filmu je bohužel skoro všechno špatně, nezachránil to ani Leo ve své první roli, mám ho samozřejmě rád ale tady stál za dámské přirození stejně jako většina obsazených herců, atmosféra nulová a critteři vypadali snad nejhůř z celé série. Mimo pár vtipných okamžiků nám toho třetí díl moc nenabídne. ()

Reklama

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Snahu o vyvolání klaustrofobické atmosféry trhá na kusy debilní scénář a zvláštní chování postav. Film je hloupý, ale tím špatným způsobem. Uzavřený prostor nezvyšuje napětí, což byl patrně primární záměr tvůrců, ale spíše nepříjemně zpomaluje děj. Kulisy jsou levné a poté, co je přerušena dodávka proudu, se řada scén začne nořit do nepřehledné tmy. Charlie má žalostně málo prostoru a jeho vesmírný parťák Ug (Terrence Mann) se tu mihne jen formou hologramu. Zdaleka nejhorší je ale absence nebezpečí. Masožravé koule na své oběti jen dlouze vrčí, přihlouple poskakují, krkají a nebo prdí. Kouzlo „Kritů“ spočívalo právě v kombinaci zábavy a hrozivé aury, která je obklopovala. Jediným zajímavým prvkem na celém filmu je účast sedmnáctiletého Leonarda Di Capria, pro něhož šlo o filmovou premiéru. Je hezké sledovat, kam to za ty dlouhé roky dokázal dotáhnout. Více. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Najviac som sa pri filme zľakol, keď na začiatku vyskočil nejaký schovaný týpek s pod lístia a vtedy pomaly zaspávajúcu rodinku zobudila moja teta ktorá naskočila aj s celou pohovkou a s brutálne pisklavým krikom sa snažila nahmatať ovladač a prepnúť. Nakoniec som to dopozeral sám (a už som sa tak nezľakol). ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak tento třetí díl už jsem opravdu „odbyl“ ledabylým koukáním a sledováním hlavně mladého Leonarda. Snímek je roven předchozím, nic nového nepřinesl, jen musím uznat že měl v druhé polovině spád. Za což si jistě vysloužil dvacet procent. Není to moc, ale je to tolik aby jej to vytrhlo z nebodovaného místa. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama