Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd, který by se dal zkrátit na pár minut, je asi největší slabinou třetího pokračování. Rovněž zbytečná byla rekapitulace dvou předchozích dílů z úst pozemského lovce Charlieho, byť připomněla vtipné okamžiky z minulosti. Tedy Critters nepobíhají volně po Los Angeles, páč se coby černí pasažéři hned nastěhují do činžáku na odpis. Opět nechybí společenská kritika, kdy tím nejhorším nejsou mimozemské potvory, nýbrž domácí, co chce nájemníky vypráskat z domu a ten nabídnout developerům. Naštěstí je počítáno nejen s ním, ale i s jeho pohůnkem, který už většinu obyvatel z domu dostal. Přirozeně nejlepší a nejzábavnější jsou opět zubaté příšerky! Červené svítící oči a neukojitelný apetit na všechno....maso však vede. Škoda, že postav k obětování moc není, a tak i masakr je skromný. Nejlepší jsou kuželky a porcování kuřete v TV. A také devastace kuchyně, kde Critters řádí jako pominutí. Stále dobrá oddechovka s pěknou kamerou, údernou hudbou a sympatickou stopáží. Postavy však příliš sympatiemi nehýří, a tak být to na mně, zařvou všechny i s DiCapriem... ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Šetriť sa dá všelijako, napríklad aj tým, že niekoľko minút vykladám deje predošlých 2 častí a dokladám to zábermi z predošlých častí. Ale vrámci nového prístupu k životu som sa rozhodol, že tu nájdem len samé pozitívne veci. Takže: Film vrelo odporúčam každému, kto má niečo na práci a bude pravidelne od telky odbehovať, dej je predvídateľný od začiatku dokonca, takže v podstate nijaký dôležitý dejový zvrat nezmešká. ()

Reklama

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování není žádná sračka jak by se mohlo po přečtení zdejších komentářů zdát. Je pravda, že je to stále a dokola to samé, navíc chybí vesmírní lovci a celkové výkony nezachrání ani mladý DiCaprio, ale Critters si užívají se stejnou zlomyslností jako v minulých dílech a proto nelze než si film užít. 60 % ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Asi to hodnocení ve srovnání s osttními vypadá hloupě, ale mě se to líbilo. Původně jsem myslela že se natentuju jako u Otesánka, který sežral celý barák a ta, která ho k tomu naváěla zůstala naživu. Načež když ti dva hnusáci byli sežráni a ostatní slušné lidičky nechali naživu na základě bizarních, ale přesto úsměvných scén, nelze být jinak než spokojena. :D Akorát je škoda obličejů těch netvorů. Kdyby je neměli, byly by z nich krásné řasokoule do akvária, které by se jednou za čtrnáct dní mazlily v rukách jedna báseň. :-) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vela sprostých náhôd a nedomyslených situácii vyústilo k tomu, že ma začínal film otravovať. Malí chlpáči boli slušný a bavili ma, no ale na rozdiel od ich ľudských kolegov. Bol to čistý nezmysel, ale aj tak nemôžem povedať, že ma nebavil. Ale keď to porovnám s jednotkou a dvojkou, ma slabšiu úroveň to je jasné. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno