Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Pokud jste se těšili na nášup jako u prvního dílu, tak budete určitě zklamáni jako já. Druhý díl vykrádá a likviduje jedničku ve všech směrech. Naprostý scénáristický masochysmus mě po celou stopáž filmu neuvěřitelně deptal. Když se konečně dostali do blázince a v duchu jsem si říkal hurá je to zpět, tak se objeví údajně mrtvý z prvního dílu a tím se celý film dostává do dalších sraček. Nedávám úplný odpad, protože pár částí stálo zato, ale jelikož je to jen tak 10 minut z celého filmu, tak to opravdu nestačí. 15% ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Pokud měla jednička GE předpoklady zaujmout aspoň jako průměr ve své škatulce, dvojka pak představuje to, čemu se říká odvar, a to nejspíše ve všech bodech obhajoby. Tak jak rychle tenhle žánru vyletěl na přední příčku zájmu diváků, tak rychle se dalo předpokládat jeho vyčerpání a opakování se. Přestože se najdou nové filmy, které se snaží přinést něco nového či alespoň svéží vánek do uvadajícího subžánru, ty zbývající pochopitelně čekají na odsouzení pro svou mrzkou kvalitu. GE 2 ždímou díl předchozí takovým způsobem, že rázem zapomenete na chaotický a zbytečně rozvleklý úvod do děje..., naopak invence je tak mizerná, že se film opírá o podobná / stejná místa a záběry, akorát s tím rozdílem, že šancí se alespoň leknout je minimum a co zavánělo absurditou minule je zde dohnáno do maxima. Závěr, jak se dalo předpokládat vygradoval v nepěknou zlou vyhrocenost, že se sami sebe ptáte, kdo má tohle zapotřebí. Jeden z nejhorších handycam filmů. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Druhý díl není o nic horší než jednička. Bohužel není ani o nic lepší, v podstatě se jedná o skoro stejné filmy, tudíž se nabízí zamyšleni, zda není pokračovaní trochu zbytečné. Co se týká návaznosti, připomíná mi to druhý díl The Descent 2- stejné místo, podobné scény, nějakej ten přeživší....prostě dvojka už má zvlhlý prach, tzn. půl hvězdy dolů za absentující originalitu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad toho, ako niekedy môže pokračovanie skaziť celý dojem. Väčšinou trápne, nudné a nevýrazné. A od momentu čo vstúpili do toho domu hororovo nicotné (až na pár svetlých momentov) a atmosfericky šedivé. Vôbec tu neboli také momenty ako v jednotke, v ktorých atmosféra rapídne hustla. Často mi to prišlo len ako také splašené pobehovanie stratených kôz kdesi na lúke v Španielsku. Podpriemer. 40/100 ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak se mi Grave Encounters 2 zdálo o chlup lepší než jednička. Úvodní část, která je většinou z podstaty nudná (v jedničce rozhodně nudná byla) mi přišla zajímavější a zábavnější. Druhá polovina se sice již nese ve stejném duchu, jako u jeho předchůdce, ale mnohem více se mi líbila propracovanější myšlenka a samotná pointa filmu. Jasně, rozhodně tu zůstalo poměrně dost hloupostí a nesmyslů, ale tento horor je rozhodně zábavný a stojí za to, se na něj podívat. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)
  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)

Reklama

Reklama