Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (187)

bestlama 

všechny recenze uživatele

Abych nezůstaval pozadu se svými trapnými komentáři, tak chci dokázat, že taky občas zvládám jazykové nadání jako pár zdejších uživatelů. Takže: Tenhle MOVIE začíná velice STUPID trapným TEENAGE PARTY SHITem, kdy se musíme dívat na EMBARRASSING focení genitálii a následné dávány na ASSBOOK. Potom se GROUP OF studentů rozhodne popřít základní STORY prvního PARTu a dokázat, že první MOVIE byl jen hloupý SICK FAKE. MOVIE jede sice na zajeté vlně FIRST MOVIE, ale přesto mám FEELING, že tomu dodává jiný odstín OF STORY(tentokrát nemyslím GREEN odstín). Lekačky už jsou BETTER a atmosféra taky. FIRST MOVIE byla parádní SHIT, ale tenhle PART byl AWESOME. A tak musím určitě doporučit pro FANS (ne větráky) a pusťte si film IN THE NIGHT. Fakt SURPRISE měsíce OCTOBER. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hlavným kameňom úrazu je v tomto prípade námet. Z niečim podobným prišiel už oveľa skôr nie veľmi vydarený BLAIR WITCH 2. A už vtedy to bolo riadne pritiahnuté za vlasy. GRAVE ENCOUNTERS 2 sa chcú vydať epickejším smerom, ale pôsobí to nakoniec trápne a rovnako aj ľakačky nie sú z rodu tých najúčinnejších. Takže mierny prepad. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ta dějová a sebereferenční nadstavba (ale ne že by ji zrovna první Grave Encounters potřebovalo) není úplně špatný nápad (něco takového udělal Tom Six mezi první a druhou stonožkou), ale jen kdyby to celé nebylo tak tupé! Změny v chování postav přicházejí jak z čistého nebe (zajímavé je, jak je ten poslední zvrat blbý, ale přitom očekávatelný) a vlastně celá poslední třetina (od chvíle objevení starého známého) působí tak pomateně, že jsem chvíli uvažoval, jestli náhodou filmaři úmyslně nevkročili na hranu sofistikované sebeparodie - na video natáčí už i duch, fakt! :-D Ale asi ne. Atmosférou a lekačkami na mě víc zafungoval první díl. Ten jsem označil slovem fajn, dvojka pak je skorofajn. 5/10 ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak se mi Grave Encounters 2 zdálo o chlup lepší než jednička. Úvodní část, která je většinou z podstaty nudná (v jedničce rozhodně nudná byla) mi přišla zajímavější a zábavnější. Druhá polovina se sice již nese ve stejném duchu, jako u jeho předchůdce, ale mnohem více se mi líbila propracovanější myšlenka a samotná pointa filmu. Jasně, rozhodně tu zůstalo poměrně dost hloupostí a nesmyslů, ale tento horor je rozhodně zábavný a stojí za to, se na něj podívat. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Spíš než sequel naprosto debilní, odfláknutá a nezáživná verze o rok staršího povedeného FF hororu, po níž mnou zase zmítají pocity, že modročíselnými horory ztrácím svůj drahocenný čas, jež by se dal investovat do kultovních děl, co jsem pořád ještě neviděl. Jednička byla překvapivě solidním zážitkem, dvojka je obrovským přešlapem, za který bych se jako tvůrce styděl pěkně dlouho. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)
  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)

Reklama

Reklama