Reklama

Reklama

Kouzelníci z Waverly

(seriál)
  • USA Wizards of Waverly Place (více)
Komedie / Rodinný
USA, (2007–2011), 42 h 12 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Rick F. Gunter

Hrají:

Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera, David DeLuise, Ian Abercrombie, Octavia Spencer, Lucy Hale, Paulie Litt (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(106)

Seznamte se s Alex, Justinem a Maxem Russoovými. Jsou to docela normální, obyčejné děti, z New Yorku, až na jedno velké tajemství: jsou to kouzelničtí učni z Waverly! Připravte se na jejich kouzelnické kousky ve všech 21 epizodách slavného seriálu, který znáte z kanálu Disney Channel. Kompletní trojdisková série obohacená o okouzlujícími záběry ze zákulisí seriálu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

MMR 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem na tohle narazil náhodou v televizi, když jsem procházel u táty obývákem a malá sestřička měla v televizi puštěný Disney Channel. Tak jsem se chvíli zadíval a vypadalo to zajímavě, a jelikož tam hraje Selena Gomez, tak jsem si řekl, že si nejdříve stáhnu film, a na základě jeho shlédnutí jsem začal sledovat seriál. Seriál rozhodně nadprůměrný, co se podobných seriálů týče, ale při sledování 3.série musím říci, že z každé postavy udělali úplného debila. ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Jedna 1* za Davida Henrieho. Jeho grimasy jsou jediné co může seriál nabídnout. Stupidní hovadiny, které napadají nejmladšího syna, nebo mnou absolutně nenáviděná a herecky antitalentovanou Selenu Goméz + Harper (neznám pravé jméno), která je fakt supr tlusťounká a stejně herecky výtečná jako Selena. "Miluji" Dysney Channel. ()

Reklama

Skautka 

všechny recenze uživatele

Bože já se u tohohle seriálu úžasně bavím. A vy co dáváte špatné hodnocení se nemůžete divit, že se vám to nelíbí, když je to točené hlavně pro dětské oči. Děti se na Disney Channel dívají rádi, protože jsou tam seriály a pohádky přesně pro ně. Když už jste z téhle kategorie vyrostli se ku*va nedivte, že se vám to nelíbí a radši se zdržujte komentářů. :D Díky Maxovi jsou díly i výborně vtipné. 5* jak pro všechny herce tak i za některé z vás co namáte rozum :D :D. ()

nanyrez 

všechny recenze uživatele

Kouzelníci z Waverly -  byl seriál, který jsem jako malá naprosto milovala. Nedávno jsem si na něj vzpomněla a rozhodla se ho znovu pustit. Bylo zajímavé sledovat, jak se na některé věci dívám jinak jako dospělá. To, co dítě nevidí, už dospělý ano, a tak chápu některé negativní komentáře, které se zde k seriálu objevují. Přestože byl vytvořen hlavně pro děti, stále jsem se při sledování bavila a připomněla si své dětství. Seriál má své kouzlo, díky kterému se i dnes dokáže divákům zalíbit, a přestože není bez chyb, pro mě zůstává nostalgickou klasikou. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Sedla jsem si k TV, která byla zapnutá na tomto seriálu. Vydržela jsem až do konce. Proč? To bylo tak blbý, že jsem se nemohla odthnout. Stokrát, co stokrát, tisíckrát ohrané vtípky, přesto je možný, že se jim zasmějete, že v tu určitou chvíli budou působit vtipně. Njn, vsadilo se na jistotu... :-D Hele, tak dá se to, ale ne moc dlouho, protože by to mohlo někomu vymejt mozek... :-) ()

Galerie (146)

Zajímavosti (19)

  • Původně se seriál měl jmenovat Úžasní Hanniganové, poté byl název změněn na Úžasní O'Malleyovi, následně na Kouzelníci z Waverly Place/em>, poté na Disneyho kouzelníci, načež se vrátili ke stávajícímu názvu. (Elbarto08)
  • Když uvidíme Gigi (Skyler Samuels) a její gang jak chodí po chodbě, jejich vlasy vlají dozadu za nimi. Přesto je ventilátor v nesprávné poloze (za nimi), a proto by jejich vlasy měly vlát dopředu. (TomHatrik)

Reklama

Reklama