Reklama

Reklama

Malý Rambo

  • Velká Británie Son of Rambow (více)
Trailer 1

VOD (1)

Když Will Proudfoot vymýšlí útěk z domova narazí na Lee Cartera, školního rváče. Vyzbrojí se videokamerou a filmem Rambo: První krev. Společně objeví, že jejich vynalézavá a někdy trochu nešťastná filmová dobrodružství mohou začít! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (106)

freddy 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, který osloví i diváka, jenž nikdy neviděl ani jeden příběh o Rambovi, což je přesně můj případ. V tomhle případě stačí dva malí kluci plní nadšení a neutuchajícího elánu a trochu zajímavý příběh a sympatický milý film je na světě. Ovšem na rovinu se musím přiznat, že chvílemi jsem se nudil, ale než jsem se stihl začít nudit delší dobu, tak film mou pozornost strhl opět k sobě, a nakonec chtě nechtě musím konstatovat, že tohle opravdu stojí za to vidět a rozhodně to není ztracený čas. Naopak, s tímto filmem mi to všední nudné odpoledne krásně rychle uteklo a musím říct, že takhle sympatický film jsem rozhodně neočekával. Příjemně překvapili dětští herci v hlavních rolích, které jsem dosud vůbec neznal a přiznávám se, že jsem měl obavy právě z těch hereckých výkonů a z toho, aby film nesklouzl do nějaké patetičnosti, a jsem rád, že tyto mé obavy ukázaly se býti lichými a já jsem dostal sympatický příběh plný kouzelně dětského nadšení pro jeden amatérský film. A závěr je už jen velmi příjemnou tečkou za celým tímto filmařským dobrodružstvím. Tenhle film je zkrátka povedený a já jsem rád, že mu mohu udělit nadprůměrné hodnocení v podobě čtyř hvězd, protože film Malý Rambo si to skutečně zaslouží. ()

-Knight- 

všechny recenze uživatele

Jednoduchy film s velkym srdcom. Inteligetne a dospelo podany pribeh o sile priatelstva a detskej fantazie. Jemne nacrie do uzavretych pravidiel bratskej cirkvi a jemne paroduje francuzsku extravagantnost z pohladu konzervativnych anglicanov. Po skonceni ma zaplavil velmi prijemny pocit. Mozem to odporucit kazdemu, nie vsak tomu kto hlada rozpravku alebo nejaku superakcnu humornu zalezitost. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nejako zo zvedavosti som nedokázal odolať tomuto filmíku, ktorý je celý postavený na tom, ako chlapec, ktorému kvôli náboženstvu zakazujú televíziu, náhodou tajne pozrie prvý diel Ramba. Čo to s ním asi urobí? No asi to, čo to urobilo aj s nami v tej dobe. Dnešné deti už to nepochopia, lebo takýchto filmov je dnes ako buriny, ale vtedy to bola malá revolúcia. Rambom bol každý. Síce sme sem tam stretli Winettoua alebo Old Shaterhanda, ale príchod nového akčného hrdinu bol každému jasný. Ulice boli plné detí prezlečených za Ramba... O tejto dobe sa snaží rozprávať táto milá komédia, ktorá má samozrejme svoju hluché miesta, ale pre všetkých, ktorý tieto časy zažili, to bude príjemná spomienka. Aby ste si tento film príjemne užili, musíte za prvé zbožňovať prvý diel Ramba a za druhé, museli ste zažiť 80-roky. Inak vás pravdepodobne neosloví. Film 6/10. ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem to stahoval, mel jsem v planu shlednout parodii na ramba, která měla slusny hodnoceni a chytlavy obal, nic vic jsem o tom nevedel a ejhle vyklubal se z toho mily snimek, ktery je casto usmevny a kdyz vidite pribehovy klise v poddani dětí, tak si to klise ani behem filmu neuvedomíte. Neuskodi a zahreje ;) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Teda, podle názvu a obalu jsem myslel, že půjde o nějakou parodii v Rambo stylu a ono šlo o v celku slušný doják. Tak jo, to možná přeháním, ale více citlivé povahy nějakou tu slzu ukápnou. I proto se mi jeví toto dobrodružství spíše jako drama pro piškoty, nežli "divoce zábavný", jak je napsáno na přebalu. A nebo divoký jo, protože ti dva hošani byli jak urvaní ze řetězu... :-) 55% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo převážně v anglickém městě Berkhamsted, v okolí domu Ashridge Estate v Hertfordshire. (Terva)
  • Garth Jennings a Nick Goldsmith svou práci na filmu přerušili, aby se mohli věnovat produkci filmu Stopařův průvodce po Galaxii (2005). Poté se k projektu opět vrátili. (Terva)

Reklama

Reklama