Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 1

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (191)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pochopitelný příběh s velmi silnou hereckou trojicí. Pokaždé, když pln nedočkavosti vidím další skvělé drama Kristen Stewart, si říkám, jak hrozně mě mrzí její účinkování v upíří sáze. Ne, že bych nechápal, že si na celé frašce vydělává peníze - jen mě ubíjí, když ve fantasy pro ženy mrhá svým potenciálem. Možnost naplno prosadit svůj opravdový herecký talent se totiž herečce nabízí jen a pouze v obdobných rolích... zde jako náctiletá prostitutka s velmi vytříbeným slovníkem. A pokaždé, když další pěkné drama s jejím úžasným kukučem v jedné z rolí skončí, chci ji mít vedle sebe na gauči a... prostě kecat :-)! ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Precizně odvyprávěný příběh několika pošramocených životů, který čerpá sílu především z bezprostřednosti a jednoduchosti. Velmi intuitivně vyprofilované postavy, které se chovají tak, jak by člověk očekával. Výborný James Gandolfini i Melissa Leo jako zlomený pár rodičů a vynikající Kristen Stewart, která po "Cake Eaters" a The Yellow Handkerchief" opět předvádí, že hrát rozhodně umí. Prostředí New Orleans, evidentně ještě nevzpamatované z hurikánu Katrina, bylo též skvělou volbou a dodalo příběhu potřebnou atmosfétu a pocit stísněnosti a bezmoci. Čekal jsem na distribuci tohoto filmu velmi dlouho a vyplatilo se to. 10/10! ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Příběh o trápení, starostech, přežívání a touze vše změnit a nejenom přežívat...Podle slov jednoho z uživatelů, taky doufám,že Kristen jednou dosáhne na Oscara a Melisse Leo bych ho dala spíš za tento výkon než ve Fighterovi. Jediné, co bych filmu vytkla, je až moc pozitivní a šťastný konec, který měl až moc rychlý spád k tomu, aby všichi byli spokojeni. ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Nehollywoodské hluboce lidské nezávislé sociální drama o setkání dvou duší, kterým život nepřál. Dougovi, hlavní postavě snímku, zemře dcera Emily, a tak je jen otázkou času, kdy najde jinou zbídačenou osobu, se kterou se mu na malou chvíli podaří najít to, co mu chybí, a malými krůčky ji pomoci mít lepší život... She's Not Emily... 80 % ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Indie dráma, ktorá ma nenechala chladným. A to už hlavne vďaka horúcemu sexuálnemu hereckému prejavu Kristen Stewart, ktorá si zaslúži pozornosť divákov a aj možnosť zabudnúť na jej bláznivé ´´twajlatovské´´ obdobie. Šikovne a odvážne napísaný scenár, obsahujúci množstvo realisticky vyznejúcich scén je ďalším základným kameňom kvalít tohto malého, ale silného snímku. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Jake Scott a návrhářka kostýmů Kim Bowen procházeli spolu s Kristen Stewart různé striptýzové kluby, aby se připravili na její roli Mallory. Během této doby jí byla od majitelů klubů nabízená práce, poněvadž nevěděli, že se jedná o herečku. (sir-dave)
  • Na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýček Tony Scott, a to jako výkonní producenti. (sir-dave)
  • Producent Scott Bloom pochválil výkon Kristen Stewart s tím, že jen málo hereček jejího věku by této roli přineslo tolik realismu, jako ona. (sir-dave)

Reklama

Reklama