Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

No už jsem holt asi stará měkota, ale sledování tohohle filmu jsem si užíval. James Gandolfini jako dobrák-taťka starající se o beznadějnou prostitutku, to zní jako stupidní romantická sračka (nebo depresívní katar), ale místo toho sledujeme vcelku civilní příběh. Má všechny prvky nezávislého léta. Depku, chvilku štěstí, naději a závěrečný otevřený konec. Samozřejmě, že to není nic pro diváky, kteří nesnáší pomalu plynoucí filmy. Tady je ale pořád co sledovat a lecos si domýšlet. Kristen Stewart svojí štětku zvládá výborně, ostatně její "rodičovský pár" je snad ještě lepší. Nebál bych se tenhle film vidět znovu....90% P.S. Napodruhé už mi film tolik nesedl, záleží zřejmě dost na náladě, nicméně pořád jde o dobrý film. Neuroticky rozklepaná Kristen je výborná a atmosféra filmu se povedla. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mě něco uvnitř říkalo, že to, co Stewart předváděla ve Stmívání není moc od ní, že to po ní chtěli. A jsem rád, že to dokazuje i tento film, v podstatě z období, kdy Stmívání jelo na plné bezkrevné kule. Protože tady Stewart v rámci role a její povahy hraje a vůbec ne špatně. Mám podobné filmy o lidech rád. S hodně velkou nadsázkou je to takové Pretty Woman bez přeslazeného happy endu. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Precizně odvyprávěný příběh několika pošramocených životů, který čerpá sílu především z bezprostřednosti a jednoduchosti. Velmi intuitivně vyprofilované postavy, které se chovají tak, jak by člověk očekával. Výborný James Gandolfini i Melissa Leo jako zlomený pár rodičů a vynikající Kristen Stewart, která po "Cake Eaters" a The Yellow Handkerchief" opět předvádí, že hrát rozhodně umí. Prostředí New Orleans, evidentně ještě nevzpamatované z hurikánu Katrina, bylo též skvělou volbou a dodalo příběhu potřebnou atmosfétu a pocit stísněnosti a bezmoci. Čekal jsem na distribuci tohoto filmu velmi dlouho a vyplatilo se to. 10/10! ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Kristen mě každým dalším filmem, který s ní vidím, přesvědčuje o tom, že je hodně kvalitní herečka. Už v Úkrytu byla perfektní a pořád míří výš. Navíc je velmi zvláštním způsobem krásná a originální, dobře se na ni kouká. Příběh je poměrně jednoduchý a hodně skutečný bez zbytečných cavyků, které by v tomto případě jen rušily skvělý dojem. Závěr byl takový, jaký možná někteří neočekávali, ale mně maximálně vyhovoval. Není to nijak zvlášť dramatické drama, ale jedná se o film, který zaujme a umí chytnout za srdce. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Dva životem strhaní bývalí rodičové, potkají Allison a něco po ní chtějí, jenže ani oni sami neví, co přesně.....dokud si neuvědomí, že "She is not Emily"......i tak se lze vyrovant se ztrátou dcery. Skvěle natočené, skvěle a neuvěřitelně uvěřitelně zahrané, s brilantním scénářem. A Kristen je prostě úžasná herečka. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Kristen Stewart (Mallory) sa na striptízové scény pripravovala dva týždne s profesionálnou erotickou tanečnicou a pravidelne od striptérskej tyče odchádzala s modrinami. (Cherry_Bomb)
  • Na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýček Tony Scott, a to jako výkonní producenti. (sir-dave)

Reklama

Reklama