Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

Endlessly 

všechny recenze uživatele

8 skutočne rôznorodých párikov (oceňujem pestrosť výberu) a 8 rôznych variácii možných konverzácii po sexe. Vcelku originálny nápad, potenciál už však zďaleka nie tak naplno využitý. Rozhovor dvoch kamarátov, ktorí spolu spávajú a nedokážu si do očí povedať že sa ľúbia pôsobí asi najreálnejším dojmom a kedže je prvý predstavuje celkom sľubný začiatok. No ďalej sa to už zväčša len vlečie dolu vodou. Dialógy nie tak humorné akoby si človek predstavoval, či ako distribútor sľuboval, často plné klišé. Najmä teda panic a panna pristihnutí matkou či homosexuál rozprávajúci o svojom coming oute žalostne slabé (aj keď vyzeral teda perfektne), kým starnúci manželia spomínajúci na minulosť plnú groupen sexu zas neskutočne nezaujímavé. . Napriek tomu sa nájde pár, ktoré zaujmú viac, u mňa to bol dievčenská dvojica rozoberajúca chuť vagíny jednej z nich či gayovia riešiaci problém- who is the bitch:-) Našťastie sa príbehy striedajú primeraným tempom, dostatočne rýchlym na to, aby ste sa nestihli začať nudiť. Z tohto pohľadu sa jedná o pomerne sviežu jednohubku, ktorú si však nebudete mať potrebu zopakovať, minimálne ja teda nie. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Jsem celkem fanda filmů rozdělených na epizody/příběhy a tak jsem se dostala k tomuhle snímku. Je to soubor příběhů několika dvojic. Některé jsou hodně povedené, některé jsou hodně nudné. 1. První dvojice nasazuje laťku poměrně vysoko, bavila jsem se a přiznávám, že mě to trochu emocionálně dostalo 8/10. 2.Druhá dvojice nebyla špatná, jen mi to celé přišlo trochu klišé 6/10. 3. Rozpačité s vtipným zakončením. Co mi vadilo bylo "zvracecí story" - to mi přišlo zbytečně navíc a ještě poměrně ubohé 4/10. 4. Čtvrtá dvojice se mi celkem líbila, všechno působilo přirozeně a reálně, navíc Zoe a Mila jsou obě skvělé 7/10. 5. Rozvleklé a více méně bez nějaké zajímavé zápletky 2/10. 6. Tohle ne, to fakt ne. Po všech stránkách co vás jen napadnou-prostě ne 0/10. 7. Věřím, že tahle dvojice by si zasloužila více prostoru, takhle to bylo takové nemastné neslané, nevysvětlené. Emmanuelle Chriqui byla ale skvělá (a co si teprv potom musí říkat pánové....) 4/10 8. Perla na závěr, která mě vážně pobavila. 9/10. Celkově průměr a vítězí u mě první a poslední dvojice. ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem povrchní. Kdyby nebylo těch dvou "zajímavých" hereček (Mila + Zoe), asi bych o tento film nezavadil. A byl bych ušetřen všeho toho laciného tlachání, a hezkých tvářiček, které se chtějí neupřímně zalíbit. První povídka má ještě příjemnou atmosféru, srší pohodou a má pointu, ale pak to jde rychle dolů. Musím opravdu poslouchat o homosexuálním vztahu C3PO a R2D2? 30 % ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Nemám rád povídkový filmy. Většinou je totiž film rozdělen na supr a nudný části a zvlášť když se na něm podílí víc režisérů. Tady bylo 8 povídek, tak se mi ani nechtělo na to koukat. Ale ! Všechny povídky neuvěřitelně zábavný, nemůžu říct, že by některá aspoň trochu nudila a nápady režiséra, jak několikrát zpracovat stejný námět, velmi originální. Možná se některá komunita ozve, že tu či ono chutná jinak než kuře nebo tuňák, ale jako zábava na večer - paráda. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Osmkrát jinak a osmkrát dobře. Někdy dokonce úžasně. Tak jak první povídka příjemně naladí upřímnou romantikou, tak se ta poslední díky ostrému humoru a zároveň pomrkávající pointě stejně něžně rozloučí. Mezi tím se pak řeší nejrůznější problémy s orientací, určenými rolemi nebo uplynulým životem, ale právě díky vhodně zvoleným rámcujícím příběhům zůstane film v divákovi ještě dlouho po titulcích. Může za to ta všudypřítomná naděje, která vás pak v životě posouvá ve vztahovém hemžení a snažení vždycky o kousek dál. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama