Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

Mangus 

všechny recenze uživatele

Celkom milé. Ale ku koncu aj napriek krátkej stopáži trochu nudné. Najkrajší príbeh je hneď ten prvý, celkom veľavravný je aj ten o gayovi, ktorý nevie, že je gay.Sympatický je aj ten s lesbičkami (vlastne len jednou), kde hrala Zoe Saldana (z Avatara a Startreku) kvôli ktorej som si vlastne film aj pozrel. Napriek nie môjmu najlepšiu hodnoteniu je to dôkaz, že film sa dá celý postaviť len na krátkych dialógoch. Ale chcelo by to menej príbehov a hlbšie vtiahnutie diváka do ich príbehov. Toto je len koláž, bez vzájomnej interakcie, súzvuku, harmónie. Čakal som viac, hlavne po prvom príbehu, ktorý ma jediný chytil za srdce. 6/10 ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Nevyrovnaná směsice, kde se podle očekávání setkávají nápadité povídky s těmi o poznání nudnějšími. Nápad zobrazit osm různých dialogů po sexu je ale určitě zajímavý a některé jsou opravdu podařené, takže ačkoli se celkový dojem pohybuje někde okolo průměru, čas strávený u tohohle filmu není časem ztraceným (navíc je to opravdu krátké :) ()

Reklama

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Osm příběhů, osm různých párů, osm problémů, ale žádný neobvyklý. Nechybí problém s vyznáním lásky, problém s tím, přiznat si že nejsem heterosexuál, problém tenkrát poprvé + jako bonus načapána matkou, problém jak chutná ..ehm... Následuje problém páru v pokročilejším věku, který se snaží zavzpomínat na mladá léta, a pak že je dnešní mládež zkažená :). Pár č. 6 řeší problém rozdělení rolí ve vztahu. Sedmý pár rozebírá problém nevěry (nejnudnější historka, alespoň díky za poodhalenou E. Chroqui). Poslední problém se týká náhodného sexu. Přičemž něžná polovička je dutější než pařez...tedy, ne tak úplně. A vítězem se stává pár č. 4. Je libo brambory, kuře nebo tuňáka? ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem nad 3* a 4* a nakonec jsem se přiklonila k lepší variantě. Osm různých dialogů (a skutečně jenom dialogů, v nichž nějaký komplikovaný děj nečekejte), sem tam filosofující, o lásce, o sexu, o životě, většinou s pěknou pointou. Humoru není příliš, což mi zase tolik nevadilo, ještě bych snad vytkla, jak zde již zmiňoval ve svém komentáři Endlessly, trochu klišoidní rozhovory mezi dvěma mladými gayi (nebo jedním určitě) a dívkou a chlapcem, co právě přišli o pannenství/panictví. Takže - chápu, že to někoho nemusí bavit, mě ano + všichni herci (pro mě mimochodem neznámí) své party sehráli sympaticky, přesvědčivě a dobře. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

O.M.G. těžce jsem naletěl a Milla Kunis mi právě dluží 73 minut života! Ty kchurvo proč hraješ v takovejch sračkách jako? Můžeš mně to říct? 2 scénky s gayama - OK říkám si. 1 s lesbičkama (ahoj Milo) - lepší se to. Ale ten straight zbytek to nezachránil a pokud si přeju, aby něco skončilo, není to průměr, ale má to blíž k odpadu sakra :D 2 a zdar, dál to nebudeme komentovat ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno