Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

merlinovic odpad!

všechny recenze uživatele

Puritánská "komedie" o sexu, nudná od začátku do konce která se sestává z příběhů a problému několika různých párů které spolu nijak nesouvisí (v podstatě 8 krátkých filmů v 1 ). Jediné úsměvné bylo, když po sexu byli všichni oblečení nebo se hned schovali pod deku ;) Jediný příběh na který se aspon dalo dívat, je příběh lesbiček který ovšem ničí přístup k filmu. Nemůžu si pomoc, ale ve filmu o sexu sem čekal aspon nějaké erotické scény. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Chceš to zkusit znovu? Možná jsi taťka..." Konverzační filmy mám rád, protože v nich zpravidla o něco jde. A tohle je přímo eruptivní. Možná jsem úchyl (pochybuji, že o tom někdo pochybuje), ale podobné filmy mě hrozně baví. Je v nich tolik pravdivého a ukazujícího, že některým lidem nic lidského není cizí a jiným, že řeší věci, po kterých jim je naprosté hovno. Všechny části jsou v podstatě výborné, nejlepší je však ta o postarších hipících. A Emmanuelle Chriqui v naprosto zabijácky úžasných kozačkách? To je jen příjemný bonus. Po dlouhé době konečně zase film, který je dlouhý jen tak, jak má. Lahůdka. "Myslela jsem si, že je to bratranec." ()

Reklama

markotter 

všechny recenze uživatele

Nemám rád povídkový filmy. Většinou je totiž film rozdělen na supr a nudný části a zvlášť když se na něm podílí víc režisérů. Tady bylo 8 povídek, tak se mi ani nechtělo na to koukat. Ale ! Všechny povídky neuvěřitelně zábavný, nemůžu říct, že by některá aspoň trochu nudila a nápady režiséra, jak několikrát zpracovat stejný námět, velmi originální. Možná se některá komunita ozve, že tu či ono chutná jinak než kuře nebo tuňák, ale jako zábava na večer - paráda. ()

Lopic 

všechny recenze uživatele

Tak na hranici 3 a 4*. Je pravda, že některé scénky nejsou nic moc, ale ty horší se dají snést a ty lepší opravdu stojí za to. Narozdíl od mnoha uživatelů se mi hodně líbila scénka s teenageri, kteří přišli o panictví. Asi proto, že mi je toto téma blízké :). Jinak celkově bych řekl, že ty povedené scénky převažují, zmínil bych třeba První se dvěma kamarády, nebo s lesbičkami, kde to Mile Kunis neskutečně seklo. No když o tom tak přemejšlim, tak se mi dost líbily všechny až na páreček gayů v 2. scéně. Emmanuelle Chriqui ve spodním prádle docela trumfla všechny ostatní krásný holky v tomdle film. No a poslední scénka byla opravdu nejvtipnější, takovej bonbónek na závěr. No mám to takový na přeskáčku ten komentář, ale co :). No a na závěr musím říct, že podobně laděný film Young people fucking se mi líbil přece jenom o trochu víc. ()

Endlessly 

všechny recenze uživatele

8 skutočne rôznorodých párikov (oceňujem pestrosť výberu) a 8 rôznych variácii možných konverzácii po sexe. Vcelku originálny nápad, potenciál už však zďaleka nie tak naplno využitý. Rozhovor dvoch kamarátov, ktorí spolu spávajú a nedokážu si do očí povedať že sa ľúbia pôsobí asi najreálnejším dojmom a kedže je prvý predstavuje celkom sľubný začiatok. No ďalej sa to už zväčša len vlečie dolu vodou. Dialógy nie tak humorné akoby si človek predstavoval, či ako distribútor sľuboval, často plné klišé. Najmä teda panic a panna pristihnutí matkou či homosexuál rozprávajúci o svojom coming oute žalostne slabé (aj keď vyzeral teda perfektne), kým starnúci manželia spomínajúci na minulosť plnú groupen sexu zas neskutočne nezaujímavé. . Napriek tomu sa nájde pár, ktoré zaujmú viac, u mňa to bol dievčenská dvojica rozoberajúca chuť vagíny jednej z nich či gayovia riešiaci problém- who is the bitch:-) Našťastie sa príbehy striedajú primeraným tempom, dostatočne rýchlym na to, aby ste sa nestihli začať nudiť. Z tohto pohľadu sa jedná o pomerne sviežu jednohubku, ktorú si však nebudete mať potrebu zopakovať, minimálne ja teda nie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama