Reklama

Reklama

Zombie zaútočily na letiště v Harvardville a uvrhly ho v chaos. Leon S. Kennedy a Claire Redfieldová, kteří před sedmi lety během tragédie v Raccoon City bojovali proti zločinné společnosti Umbrella, jsou zpátky. Podobně jako v předchozích snímcích série Resident Evil, i nyní jsou připraveni utkat se se zlem. Jejich protivníkem je tentokrát ničemný válečník, který poté, co přišel o celou rodinu v Raccoon City, touží po odplatě. Smrtelný G-Virus se začíná šířit a nová zmutovaná monstra se pouští do zběsilého řádění. Dokáže Claire s Leonem zastavit virus dřív, než se bude historie znovu opakovat? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (261)

markuc 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu chybelo velmi malo a dostal hodnoceni "odpad". Od zpracovani (vazne nechapu, proc dnes vypada animovany film takto spatne), scenare (hrebicek do rakve skomirajici serii), rezie (nezvladnuti zakladnich filmarskych prvku), akce velmi spatna, postavy hrozne napsane a celkovy dojem skoro katastroficky - ted nejak nechapu, proc jsem dal 1*, asi za snahu (ale je to vice, nez si tento pseudo film zaslouzi mozna). ()

predators 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha počítačových adaptací veleúspěšné hororové akce Resident Evil. Oproti herní předloze se co do audiovizuální stránky nic nezměnilo, což je pro mě spíše než chyba, zklamání. Při všech dnešních grafických vymoženostech jsem očekával mnohem více. Především neakční scény, mimika postav a některé jejich pohyby by snesli menší úpravy. Po příběhové stránce taky žádná slava. Z animáků patří tento k těm slabším... 35% ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

V celom filmovom Resident Evil vidím obyčajný priemer. A toto dielko nie je výnimkou. Animácia vyzeralo akoby využívala herný engine a pri akčných scénach ste sa len obzerali, kam ste zapatrošili joyistick. Ľudia sa tam celkom podobajú na zombiekov(hlavne umelými ksichtami). Keď sú tam keci tak to moc nezaujme, ale akcia stojí za videnie. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Tak kdy se konečně dočkám skutečně podařené adaptace mých nejoblíbenějších her?! Hry Resident Evil,hlavně tedy ty první,byly vždy hlavně o pocitu neustálého strachu a tísně.Nikdy to nebyla nějaká tupá střílečka,šlo hlavně o přežití.Hraná trilogie šla prakticky přímo proti tomuto konceptu,byla to typicky tupá hollywoodská popkornovka.Ale v případě trojky alespoň zábavná.Do téhle animované verze jsem vkládal jisté naděje,že půjde o skutečnou adaptaci.Proto jsem byl výsledkem docela dost zklamaný.Animace je někdy skutečně krásná,ale většinu filmu vypadá dost amatérsky,jako ukázky z prvních dílů série.Známé postavy a nějaké to pomrknutí na fanoušky sice potěší,ale co naplat,čekal jsem alespoň trochu hororu,ale dostal jsem (znovu) akční béčko,které je navíc docela nudné,což se právě u akčních béček absolutně nedá odpustit.Takže velká škoda,tohle skutečně mělo jistý potenciál,ale nedokázalo ho ani zdaleka naplnit. 40 % ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Trocha priemerná zbytočnôstka Residentov, ale pre fanúšikov slušná podívaná. Dej nemá čím zaujať a akcie je pomerne dosť, ale vyskytujú sa aj slabšie pasáže a zbytočné dialógy. Animácia balancovala medzi dokonalosťou a amatérskosťou. Ja sa nepokladám za nejakého fanúšika ani filmovej ani hernej série a najradšej by som tomu naparil dve hviezdy, ale predsa som mal oči stále otvorené a koniec koncov nebola to taká nuda ako som čakal. 55% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Claire Redfieldová, jíž namluvila Alyson Court, si vezme deštník (anglicky umbrella), který má tutéž barevnou kombinaci jako logo společnosti Umbrella – předchůdce farmaceutické WilPharmy. (Benjamin-L)
  • Úplně první – kompletně počítačem generované – celovečerní „Skryté zlo“, jehož děj se odehrává rok po událostech ve hře Biohazard 4 (2005) pro Nintendo GC. (Benjamin-L)
  • Jediný film série produkovaný firmou Capcom, ktorá je zároveň tvorcom aj hernej série "Resident Evil". Filmové adaptácie majú na svedomí produkčné firmy Screen Gems a Sony Pictures. (beso74)

Reklama

Reklama