Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jako neberte tu hvězdičku nijak směrodatně, pořád je to šílenej maglajz, ale když to porovnám s ostatníma asylumáckejma prasárnama, tak tohle je o trochu lepší. Chci říct, nebyl jsem nucenej si při každý druhý scéně zalepovat oči kobercovkou nebo si šílenou nudou uhryzat půlku prstů na ruce. Příběh dementní je, to si musíme přiznat a neustále kecy o osudu nebo o Bohu, to mi vždycky začal bubínek rezonovat a kladívko namlátilo kovadlince o stošest. Logika se samozřejmě válela celou dobu někde na Hawaji, koktejlík s paraplíčkem to jistil. Postavy seriálové, hudební doprovod přestřelený, ale občas náznak atmosféry, i když fakt jen malinkej. Subjektivně 10%, ale tu hvězdičku tam nechám... uvidíme, co si pro mě studio nachystalo příště, blíží se totiž Alien vs Hunter... ()

lada32 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se mi povedla záměna s 2012 od Emmericha a jak tady mnozí píší,fakt jsem něco takového už dlouho neviděl.40 % se odehrává v kabině čehokoliv,30% někam jdou a zbytek vedou řeči o bohu.Já blbec jsem si už začal namlouvat,že vidím možná nějaké netradiční pojetí,takové vybočení z mainstreamu,které bude nanejvýš zaplaceno Emmerichovým zákazem točit..Když už nic aspoň jsem se pobavil vašimi komentáři,komentáře sraček jsou vždy nejzábavnější. ()

Reklama

Tess92 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se určitě najdou horší filmy, i když tohle už je na hraně. Herci nic moc, v paměti mi asi utkví jen dva momenty - zjištění, že nějaká Mexičanka, kterou náhodou najde misionářka je novodobá pana Marie, a závěrečný pohled na ten chrám, který stojí samotinký v deštném pralese. Taky by mě zajímalo, jak ty ženský věděly, do které části ruin by měly jít... ()

vovarano odpad!

všechny recenze uživatele

Ach... našťastie to nevidelo ešte veľa ľudí, a dúfam že to tak aj ostane... Ale teším sa že je tu nový kandidát na najhorší film vôbec... Ak nie na csfd tak u mňa určite. Je to naozaj iba zlátanina katastrofických filmov, ktorá útočí na naše vedomie lacnými trápnymi trikmi, trápnymi výlevami emócií, ale zo všetkého najtrápnejšími rečami o spáse...atď atď .... naozaj ZLÉ ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu chybělo úplně všechno. Ať už to byl zcela chatrný scénář, naprosto nevýrazné postavy, herecké výkony a konec konců i triky, jako například několik hodin padajicí sníh, který i když byla zima nebyl nikde po zemi vidět, tenhle film prostě úplně naprosto přesvědčivě ukazoval jak to dopadne, když chcete točit apokalsu za málo peněz. Bylo to prostě 92 minut zoufalé nudy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama