Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jako neberte tu hvězdičku nijak směrodatně, pořád je to šílenej maglajz, ale když to porovnám s ostatníma asylumáckejma prasárnama, tak tohle je o trochu lepší. Chci říct, nebyl jsem nucenej si při každý druhý scéně zalepovat oči kobercovkou nebo si šílenou nudou uhryzat půlku prstů na ruce. Příběh dementní je, to si musíme přiznat a neustále kecy o osudu nebo o Bohu, to mi vždycky začal bubínek rezonovat a kladívko namlátilo kovadlince o stošest. Logika se samozřejmě válela celou dobu někde na Hawaji, koktejlík s paraplíčkem to jistil. Postavy seriálové, hudební doprovod přestřelený, ale občas náznak atmosféry, i když fakt jen malinkej. Subjektivně 10%, ale tu hvězdičku tam nechám... uvidíme, co si pro mě studio nachystalo příště, blíží se totiž Alien vs Hunter... ()

tenista odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době mě nějaký film donutil napsat komentář, mrzí mě že zrovna ten negativní. Na film 2012, který má přijít do kin tento listopad se velmi těším, tak jsem si říkal, že tohle by mohl být slušný předvoj. Ale že dostanu takovouhle srágoru, to jsem nečekal ani ve snu. Směšný efekty, naprosto stupidní dialogy a nejtrapnější konec filmu, co jsem snad v žiotě viděl, během těch 92 minut jsem asi 50x musel zadržovat zvracení. Jediné co mě u toho filmu drželo, byla vidina závěrečné katastrofy, kterou jsem bohužel nedostal. Jestli vám můžu dobře poradit - NEKOUKEJTE SE NA TO, BUDETE LITOVAT HODINY A PŮL ČASU!!! RADŠI BĚŽTE DO HOSPODY, BUDE TO PRO VÁS ZDRAVĚJŠÍ!!! ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Žánr: Test rychloposuvu. Je tam scéna, v níž on a ona v autě melou naprosto irelevantní hovadiny, načež nás střih přesune k jinému autu, zrovna se ocitajícímu pod palbou krupobití. Auto kličkuje, hudba divočí, no prostě obrovské drama, co si budeme povídat. V tom najednou superrychlá královna všech krup rozbíjí čelní sklo a regulérně prostřeluje řidiče! Ostatní kroupy ohlašují "MISSION COMPLETE", krupobití ze sekundy na sekundu přestává a následuje srdceryvná scéna s umírajícím. Ve zkratce: Natočilo to studio Asylum. Stačí? ()

vovarano odpad!

všechny recenze uživatele

Ach... našťastie to nevidelo ešte veľa ľudí, a dúfam že to tak aj ostane... Ale teším sa že je tu nový kandidát na najhorší film vôbec... Ak nie na csfd tak u mňa určite. Je to naozaj iba zlátanina katastrofických filmov, ktorá útočí na naše vedomie lacnými trápnymi trikmi, trápnymi výlevami emócií, ale zo všetkého najtrápnejšími rečami o spáse...atď atď .... naozaj ZLÉ ()

mrakoplasH 

všechny recenze uživatele

První "dílo" od Everharta co jsem zatím shlédl a hned toto. Jediné co bylo snesitelné bylo prvních 5 minut (možná míň), letecké záběry nad krajinou. Pak už měl film drastickou klesající tendenci plnou lidí s přesvědčením a vírou. Kamera byla dramatičtější než herci a střihy rychlejší než dialogy. Ubohý konec už jen dokreslil nesmyslné situace a setkání všech zůčastněných. Opravdu nevím jestli byl snímek natočen nějak vážně nebo jen jako komedie. V obojím to nemá na víc než na odpad. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama