Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Rarity_MLP odpad!

všechny recenze uživatele

Již před shlédnutím první minuty tohoto filmu mi bylo jasné, že se bude jednat o brak snažící se vytěžit maximum z klasického a všem dobře známého snímku 2012 (byť v té době ještě nebyl dokončený). Jistou vypovídající schopnost o kvalitě měla i TV stanice na níž tento "film" běžel, TV Barrandov. Nicméně jsem si stále říkal, že to snad nebude tak hrozné a že bych tomu mohl pár minut svého života obětovat. A skutečně, obětoval jsem tomu pouze pár minut, protože větší blbostí jsou snad jedině Žralokotornáda s Davidem Hajzlhoffem. Neviděl jsem toho sice mnoho, ale i to málo mi bohatě stačilo - 1) Křesťanský kříž v mayské pyramidě; Nebráním se tezím o Evropanech v Americe před Kolumbem, ale že by 200 cizinců mělo tu moc přinutit mayské kněží, aby do posvátných pyramid dali symbol cizího náboženství? Tvl, byl snad někdy scénarista ve škole?! 2) Záchranáři oživující ve čtyřech jednoho zakrváceného chlapa na chodníku; Proč pro Boha jezdí k jednomu chlapovi dvě sanitky, když jediné co jejich čtyři medici dělají je měření tepu a házení smutných pohledů na umírajícího?! 3) Poloprázná sanitka, kde jsou jedinou výbavou dvě lehátka 4) Žena běhající po mexickém městem, vzhledem k hustotě dopravy jistě velkém, a hledající doktora v zapadlých barácích místo v nemocnici 5) Bezpečnost občanů USA řízená pěti geeky z malinké kanceláře v přízemí domu stojícího u dálnice. Na více jsem neměl nervy a raději jsem šel seškrabávat plíseň ze stěn sklepů mého skromného příbytku, protože i to je zdraví prospěšnější činnost než sledování tohoto nesmyslu. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si na burze v sobotu (mimo jiné) koupil film 2012 : Soudný den, za 15 kč (no, nekupte to) který spáchal Nick Everhart. Chtěl jsem vědět, co se dá na filmech ještě v dnešní době zkazit. A dá, skoro všechno. Ve filmu nejsou špatné triky, proto že tam nejsou žádné. Jen se tam chodí a jezdí autem a vedou se řeči o Bohu (Proč se každý na Něho obrací, když jde do tuhého?). Modlil jsem se, aby byl už konec a nakonec přišlo osvícení.....rychloposuvem jsem se dostal na závěrečnou pasáž o přicházející katastrofě. A nic, prostě zapadlo slunce a zase vyšlo, toliko katastrofa. Film jsem vyndal z přístroje, vrátil do papírového obalu a mrštil jím z okna. Leží tam na dvoře, nápisem nahoře (2012). Ten film jsem od té doby viděl asi devětkrát. Můžu říci, že je to můj úplně, ale úplně nejlepší film, co jsem viděl....z okna....konec světa se blíží... ()

Reklama

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Možné, spirituálne pokračovanie asylumáckeho ( feat. Faith Films ) snímku APOKALYPSA. Film sa tak strašne berie vážne ( veď predsa len ide o propagáciu cirkvi ), až som si myslel, či som náhodou na začiatku neprepásol titulok ´´podľa skutočných udalostí´´. Hnoj, ktorý možno púšťajú fanatikom v kostoloch, aby sa nepovedalo, že náboženská obec ignoruje pohyblivé obrázky. ()

Ponocnej odpad!

všechny recenze uživatele

naprosty odpad. Nebojim se rict ze je to asi nejhorsi film co sem kdy v zivote videl. Dlouhe nudne rozhovory ktere jsou uplne totozne jako kdyz vas zastavi jehovisti s casopisem. Navic stupidni slatanina ve ktere se dozvime ze stari aztekove se modlili k Jezisi Kristu ... no jezisi kriste blbost ktere se doporucuji zdaleka vyhnout. ()

mrakoplasH 

všechny recenze uživatele

První "dílo" od Everharta co jsem zatím shlédl a hned toto. Jediné co bylo snesitelné bylo prvních 5 minut (možná míň), letecké záběry nad krajinou. Pak už měl film drastickou klesající tendenci plnou lidí s přesvědčením a vírou. Kamera byla dramatičtější než herci a střihy rychlejší než dialogy. Ubohý konec už jen dokreslil nesmyslné situace a setkání všech zůčastněných. Opravdu nevím jestli byl snímek natočen nějak vážně nebo jen jako komedie. V obojím to nemá na víc než na odpad. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama