Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Když jsem si toto DVD kupovala, tak jsem si představovala něco úplně jiného. Zvláště,když se to vydává jako "Speciální sběratelská edice". Pak jsem si klikla na hodnocení uživatelů a zděsila jsem se ! Sám "odpad". Nevěřila jsem tomu a ačkoliv není mým zvykem si okamžitě, ještě týž den po zakoupení, pouštět si právě zakoupené DVD, moje zvědavost a napětí bylo obrovské ! A....zírala jsem.... nevěřícně....co za amatérskou kravinu kdo natočil. Každou hodinu se přibližuje apokalypsa a přitom se skoro nic neděje. Nebudu to dále komentovat, to učinili kolegové dost drsným způsobem přede mnou. Ale !! Pochopila jsem na závěr DVD, že to natočila společnost FAITH FILM, což v překladu znamená : Film víry neboli náboženský film. Takže režisér asi amatér, peněz málo, dialogy žádné (31 x se tam řeklo za 85 min.trvání filmu slovo "Panebože" ve všech pádech). Nemám nic proti víře ani náboženství, ale co je moc, toho je příliš ! To už hraničí s fanatickou stupiditou. Nikdy ničeho nelituji, ale zde lituji svých 99,-Kč. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Zase a zase :velmi slušnej námět, na kterej se dá udělat super film, ale v tomdle případě zpracování stálo za nic. Mi to spíš připomínalo dokumentární film než Akční / Dobrodružný jak je to napsáno u popisku filmu :-)) Na to, že to je video film by to mohli být klidně i slušné 2*, ale vzhledem k tomu že veškerá akce se z filmu jaksi taksi vytratila,napětí není žádný a herecký výkony bídný, tak víc jak 1* to nemůže nikdy dostat... ()

Reklama

lada32 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se mi povedla záměna s 2012 od Emmericha a jak tady mnozí píší,fakt jsem něco takového už dlouho neviděl.40 % se odehrává v kabině čehokoliv,30% někam jdou a zbytek vedou řeči o bohu.Já blbec jsem si už začal namlouvat,že vidím možná nějaké netradiční pojetí,takové vybočení z mainstreamu,které bude nanejvýš zaplaceno Emmerichovým zákazem točit..Když už nic aspoň jsem se pobavil vašimi komentáři,komentáře sraček jsou vždy nejzábavnější. ()

astarik 

všechny recenze uživatele

To je tak když chcete koukat na 2012 Ronalda Emmericha a šáhnete vedle. Když jsem na začátku zjistil, že místo katastrofickýho velkofilmu koukám na 9% béčko, chtělo se mi plakat, ale když už to tady mam, tak to musim zkusit. No nakonec se z toho vyklubala biblická konverzačka, kde katastrofické efekty tvořili tu přijatelnější část (bylo jich málo, ale třeba tornádo překvapilo). Rozhodně jsem ale už viděl horší filmy a mít to s titulkama místo dabingu, tak s trochou alkoholu na pustém ostrově bez nadějí na přežití by to mohlo být poměrně slušné zpříjemnění posledních chvil. A teď už je čas napravit omyl... 15% ()

HMTD odpad!

všechny recenze uživatele

Kdosi mi řekl že film 2012 není vůbec špatný, tak jsem si to sehnal a několik let odkládal čas kdy se na to podívám protože mne katastrofické filmy moc neberou, včera jsem to vyděl a celou dobu si říkám jak se tahle kravina mohla někomu líbit a dnes jsem zjistil že mám špatný film. Scénárista nemá ponětí o logice, a celkově stvořil slátainu za kterou by ho snad nepochválili ani křesťané, i když má film náboženský podtext. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama