Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Priam tristným spôsobom sa tu odďaľuje koniec sveta. Ono keď sa pozriete naokolo nemôže vám ho byť ľúto. V honbe za potrebou (sexuálnou ??, vrodenou ??) točiť záchranu ľudstva, neváha impotentný režisér dofarbiť do scény niekde v teple poletujúci sneh, sťaby hrubú múku. Kdesi hlboko v minulosti uviazol celý štáb, prestal mať zábrany točiť toto svinstvo a čo sa týka napätia, tak vám môžem zagarantovať, že väčšie napätie vyvolá španielsky arkebuznik, ktorý musí znova rýchlo nabiť, lebo proti nemu už smeruje karibský „Indián“. My môžeme ďakovať len účinkom medovky lekárskej, ktorá umožní pomerne kvalitne zaspať aj po takejto tehotenskej zhovädilosti. (videné 09.04.2018, Barandov) ()

R.A.D.E.K odpad!

všechny recenze uživatele

Už samotná pseudohypotéza o konci světa v roce 2012 by si zasloužila hodnocení odpad!, ale na premiéru si bude muset počkat... samotný film nám jako téměř všechny katastrofické filmy nabízí pohled na Londýn v plamenech a rozpadající se Jeruzalém, škoda chybějícího NY a Paříže, vznikla by ještě větší blbost. Samotný hloupý, nedotažený a špatně natočený příběh vše korunuje. ()

Reklama

fars odpad!

všechny recenze uživatele

Pane Boze, jestli tam jsi, jestli me slysis, tak me pro priste prosim, prosiiim ochranuj od takovych sragor. A vubec, sejmy mocnym bleskem cele studio Asylum co vyprodukovalo film. Btw. posledni projekty studia: ALLAN QUATERMAIN AND THE TEMPLE OF SKULLS, STREET RACER, 100 MILLION BC... delate si z lidi fakt uz prdel?! ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Zase tak zlé to není... Efekty hrůza, ale jakýsi nápad to má, relativně to odsejpá a kouká se na to celkem dobře. Občas se pobavíme na účet tvůrců v situacích typu kdy z oblohy spadne kroupa, proletí sklem auta a zabije řidiče přesnou trefou do srdce. I tenhle film je podobně jako "Apokalypsa" plný hloupých náboženských žvástů, ale narozdíl od zmíněné Apokalypsy se to dá i přežít. Mno, Asylum vytvořilo i horší věci. /viděno na PC(DVDrip): 35% a 2*/ ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu chybělo úplně všechno. Ať už to byl zcela chatrný scénář, naprosto nevýrazné postavy, herecké výkony a konec konců i triky, jako například několik hodin padajicí sníh, který i když byla zima nebyl nikde po zemi vidět, tenhle film prostě úplně naprosto přesvědčivě ukazoval jak to dopadne, když chcete točit apokalsu za málo peněz. Bylo to prostě 92 minut zoufalé nudy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama