Reklama

Reklama

V Las Vegas se právě koná setkání ufologů, na které zamířily tisíce nadšenců z celé země. Na shromáždění přijíždí i doktorka Alex Friedmanová, která je odbornicí na odhalování astrofyzikálních anomálií. Zatímco Alex v mimozemšťany věří, taxikář Jack se k této otázce staví skepticky a lidi v mimozemských převlecích považuje za cvoky. Krátce poté se v Jackově taxíku objeví dvě podivné děti, Sara a Seth, kteří si přejí odvézt na Horu čarodějnic do nevadské pouště. Jack netuší, že obě děti mají tak trochu nadpřirozené schopnosti, ani to, že se za chvíli ocitne v samém epicentru divokého dobrodružství. Musí ochránit své pasažéry před všehoschopnými zabijáky a na místo dojet první. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (317)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zní to až neuvěřitelně, ale Rock má komediální talent. Některé hlášky jsou v jeho podání luxusní záležitostí. Bohužel snímek jako takový je jaksi mimo od začátku až do konce. Stejně tak je tomu po technické stránce, což je na 21. století vcelku nevídaný omyl. Není tu nic co by zaujalo. Logicky tím pádem není moc o co stát budete se zoufale nebavit už při úvodních titulkách. ()

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Kdybych byla mladší, tak dám asi 4, takto je to spíš 3*. Byl to vcelku dobrý film, ale přesto mu chybělo ono "něco", kvůli čemu byste si ho zapamatovali a oblíbili. Herci vybraní asi dobře, efekty asi dobré, hudba ani nevím, že by tam nějaká byla, příběh se celkem dal, no jak říkám, "něco" tomu chybělo... ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Chatrný scenár, mizerná réžia, mimoriadne zlé triky a až "cageovsky" prehrávajúci Johnson (záverečný retardovaný úsmev pri pohľade na odlietajúcu kozmickú loď ma asi bude mátať v snoch). Na trochu akcie v Rockovom podaní som sa tešil, ale tento film je po všetkých stránkach nehorázna nuda. Už rozumiem, prečo sa to nedostalo do našich kín... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom prijemna akcna sci-fi zabava pre deti, chcem tym povedat, ze v detsve by som dal ja ako fanusik sci-fi filmov asi aj 100%, ale dnes to uz nie je ono. Je to uz milionkrat videna tema o mimozemstanoch, sice ma to bavilo, ale skor som sa na tom pousmial. _________ Dwayne Johnson - (Jack Bruno) +++ AnnaSophia Robb - (Sara) +++ Alexander Ludwig - (Seth) +++ Carla Gugino - (Dr. Alex Friedmanová) +++ Ciarán Hinds - (Henry Burke) +++ Tom Everett Scott - (Matheson) +++ Garry Marshall - (Dr. Donald Harlan) +++ ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Mne sa to páčilo. Nehrá sa to na veľdielo, iba zabáva a to veľmi dobre. Z pôvodného filmu z roku 1975 si vycuciava len dejovú kostru, postavy sú však úplne pozmenené. Veľmi dobre dopadol aj casting, akcie je na detský film taktiež viac než dosť. Tých vyše poldruha hodiny utieklo veľmi rýchlo a domnievam sa, že tento film mal ísť u nás aj v kinách. Veľké plátno mu sekne viac než televízor v obývačke. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Tvorcovia hľadali pomoc u odborníkov na UFO, armádu a CIA, aby boli prvky vo filme realistické. (Greenpeacak)
  • Taxík pri naháňačke stratí jedno spätné zrkadlo. Keď však v záverečnej scéne vidíme taxík odchádzať, auto je neporušené. (martin1m2)

Související novinky

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Jonny Quest jako akční velkofilm?

Jonny Quest jako akční velkofilm?

18.03.2009

První zmínka o plánech na hranou adaptaci kresleného seriálu z dílny Hanna-Barbera Jonny Quest prosákla ze studia Warner Bros. už někdy v létě 2007. Pak se na ní tak trochu zapomnělo. Těžko ale najít… (více)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Reklama

Reklama