Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Takový pořad o ničem. Genzera a Suchánka mám celkem rád, jejich humor mi většinou nevadí, ale tato "talkshow" vlastně nemá žádný smysl. Přivedou si nějakého hosta, dají mu pár otázek, ale stejně u toho jen dělají různé kraviny a vtípky. Neříkám, že je to trapné (no někdy docela ano), ale smát se tomu taky moc nedá...Záleží na výběru hostů. Čas od času se moderátorům opravdu něco dobrého povede, co mě odbourá. Velmi trapný a zbytečný je Václav Kopta a ten jeho hudební doprovod, asi je tam jen ze známosti...Dvě slabé hvězdičky. Není to seriózní, ale občas je to zábava. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem slyšel, jak jeden ze skvělých Českých komiků let minulých říkal, že skvělý bavič se pozná podle toho, že se ZÁSADNĚ nesměje svým vtipům! Viz.Ivan Mládek. Dvojice Genzer/Suchánek si pozve do pořadu hosta a po jeho úvodních pár slovech se začnou chechtat svým přízemním narážkám a debata jde do pr... Pak když vidí, že se směje i Novou zdegenerované publikum, tak ještě přidávají až se z toho stane nehorázně trapný kýč!!! 20% - 1* ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jestliže má úspěšná česká lokalizace zavedeného televizního zábavného nedramatického formátu v Česku svůj vzor v mutaci late night show Jana Krause Uvolněte se, prosím..., pak téměř její antitezí a noční můrou české televizní zábavy je Mr. GS. Co Jan Kraus zvládá s nadhledem a elegancí, tam jsou pánové GS ušmudlaně přízemní... Jako obvykle, když dva (až tři) dělají totéž, není to vždy totéž... ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Generálně nudný talk-show-remake Uvolněte se...pokus být vtipný zůstal u pouhého pokusu. Oba dva pánové GS ze mě nevyloudili ani nepatrný úsměv, natož abych rozevřel ústa, zabušil na bránice, vzedmula se mi hruď a já se začal.......smát..... Přemýšlím, proč Nova ještě tyhle dva nevtipné blázny zaměstnává....napadají mě 2 důvody - buď nemá náhradu, nebo jsou stále mezi lidem českým populární, když není náhrada. Z toho vyplývá řešení - pánům GS udělat lékařskou prohlídku, zabalit ke svačině rohlík se sádlem, pro jistotu přibalit lahvinku "hnědé" a poslat na odpolední směnu do fabriky....tam jsou většinou podobné vtipy velmi populární (vím, o čem hovořím, byl jsem tam na brigádě). ()

Parm1 

všechny recenze uživatele

Pány Genzera a Suchánka museli po skončení Tele Tele stůj co stůj někam obsadit a tak přišlo tohle. Pro někoho jen laciná kopie Uvolněte se, prosím, pro jiné neotřelejší zábava. Pravda je ale taková, že mistři GS se jen snaží využívat svých hostů a sami divákovi nemají co nabídnout. Pro mě sklamání. Snad jen skupina Rotor Čáslav s Václavem Koptou stojí za zmínku, jinak nic. 45% http://www.youtube.com/watch?v=HqC5glsmq_8&feature=related ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama