Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Existují momenty, kdy jsem se skutečně bavila - ale opravdu jen pár momentů. Mrzí mě, že to musím říct, ale Tele Tele bylo jen jedno a i to bylo humorem občas mimo mísu (a není se čemu divit, protože ne na všechny působí všechny vtípky stejně). Přišlo mi to občas jako dost nevkusný pokus napodobit Jana Krause a jeho pořad. Naštěstí pro Genzera a Suchánka přišla jejich skvělá Partička, která je zachránila před naprostou ostudou. ()

Aven odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotské. V podstatě je úplně jedno, jaký host je ve studiu, jde jen o to, který ze dvou "moderátorů" řekne větší počet nevtipných hlášek. Brr, tohle fakt ne...................................PS: tento týden se budu rozhodně dívat, neboť host Dominika Mesárošová ve spojení s "humorem" pánů GS, zaručuje pád televizní zábavy na absolutní dno a u toho chci být. ()

Reklama

Pražák odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla to jen otázka času, kdy se programový ředitel n@vy zamyslí a pokusí se vyšlehnout kopii "Uvolněte se, prosím" Jana Krause. No a ten Genzer&Suchánek s Tele Tele přece nemůžou být špatní. Jenže oni jsou, a ještě zoufalejší byl výběr hostů. Za všechny příklady jako vrchol demence rozhovor s bývalým členem bývalé kapely Lunetik... ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Desetinásobný odpad. Genzer se Suchánkem jsou neuvěřitelně trapní a vtip, který by byl alespoň trochu inteligentní se jim povede asi tak jednou do deseti let. Hosté, kteří přijdou, a mohli by být velice zajímaví, jsou pravidelně zesměšňováni moderátory a když už se blíží něco zajímavého z úst hosta, Genzer nebo Suchánek do toho skočí a udělají nějakou kravinu. Host pak kolikrát ani nic neřekne a pořad prostě postrádá význam. Kopta, ze kterého byl v tomto pořadu udělán naprostý vůl je však velmi dobrým hudebníkem a pro tento exkrement je ho velká škoda. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Takový pořad o ničem. Genzera a Suchánka mám celkem rád, jejich humor mi většinou nevadí, ale tato "talkshow" vlastně nemá žádný smysl. Přivedou si nějakého hosta, dají mu pár otázek, ale stejně u toho jen dělají různé kraviny a vtípky. Neříkám, že je to trapné (no někdy docela ano), ale smát se tomu taky moc nedá...Záleží na výběru hostů. Čas od času se moderátorům opravdu něco dobrého povede, co mě odbourá. Velmi trapný a zbytečný je Václav Kopta a ten jeho hudební doprovod, asi je tam jen ze známosti...Dvě slabé hvězdičky. Není to seriózní, ale občas je to zábava. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama