Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

hippyman 

všechny recenze uživatele

když už se člověk donutí nepřirovnávat tohle neštěstí k o mnoho tříd lepšímu Uvolněte se, prosím, okamžitě mu naskočí zase stále ještě poměrně koukatelné Tele tele... ale tohle je prostě křeč, nemastné, neslané a povětšinou bohužel dost trapné! 20% ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že tohle peklo už skončilo. Tohle duo už je tak vyšeptané a bez nápadu, že z toho nemohlo vzejít nic dobrého. Cokoliv vymyslí, je to stále to samé. Bavili mě v době TELE TELE a to jen ze začátku. Od té doby to jde s kopce a ten je stále prudší a prudší, ale Suchánek s Genzerem se přesto snaží zuby nethy udržet na cestě, přestože z nich padají samé nudné, nezajímavé, trapné nápady. ()

Reklama

Pražák odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla to jen otázka času, kdy se programový ředitel n@vy zamyslí a pokusí se vyšlehnout kopii "Uvolněte se, prosím" Jana Krause. No a ten Genzer&Suchánek s Tele Tele přece nemůžou být špatní. Jenže oni jsou, a ještě zoufalejší byl výběr hostů. Za všechny příklady jako vrchol demence rozhovor s bývalým členem bývalé kapely Lunetik... ()

fars 

všechny recenze uživatele

Jo, je to tak, davam tomu 80%, divam se na to pravidelne a nikomu se omlouvat nebudu. Jasne ze to neni zadna regulerni talk show, on to vlastne i docela je televizni odpad, u ktereho se bavi jen ti dva moderatori... ale me ty jejich kamenaky stejne bavi i kdybyste me zmlatili (navic nevim proc to tady kazdy porad prirovnana k Uvolnete se, Genzer a Suchanek si z toho stejne jen delaji prdel), takze seru na vas, televize chrli vetsi hnusy a tohle nikomu neublizi. ()

DonQ odpad!

všechny recenze uživatele

Není jiné cesty. Tihle dva pánové jsou již delší dobu za zenitem slušných komiků, nemají co nabídnout a typ pořadu talk show vyloženě nezvládají. Srovnání vedle Krause či Šípa by byla v podstatě urážka a to i přesto, že chápu - "to" zřejmě chtěli dělat jinak, neotřele. Zdá se to jen mně nebo jejich humor zamrzl na diváckém spektru 10-15 let ? Tato dvojice mi asociuje již jediné - trapnost. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama