Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Garch 

všechny recenze uživatele

Tele Tele atd. jsem nemusel vůbec, takže, talk show Mr. GS jsem na Youtube zaznamenal náhodou až téměř po deseti letech. Richard Genzer a Michal Suchánek si spolu opravdu sednou a Václav Kopta jistí zpovzdálí. Jsou většinou pohotoví a často ostře trefní ( Ne každý to pobere. G+S jsou k hostům občas krutí, ale základem je sebeironie. Trapnost se prostě musí umět. Jasně, někdy (Urbanová) jsou jen blbě trapní a pozdější díly jsou postupně stále slabší, s výjimkami. dvě a půl ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, ani po takových propadácích jako tohle si pánové Suchánek a Genzer neuvědomují, že oni jsou těmi, jenž mají vyschlý pramen nápadů. A to kromě této talk-show ještě excelují v reklamě na síť elektroprodejen a ve svém Kalendáři na Streamu. Viděl jsem sotva tři díly a nezasmál jsem se ani jednou, čekáte snad jiné hodnocení? ()

Reklama

Pražák odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla to jen otázka času, kdy se programový ředitel n@vy zamyslí a pokusí se vyšlehnout kopii "Uvolněte se, prosím" Jana Krause. No a ten Genzer&Suchánek s Tele Tele přece nemůžou být špatní. Jenže oni jsou, a ještě zoufalejší byl výběr hostů. Za všechny příklady jako vrchol demence rozhovor s bývalým členem bývalé kapely Lunetik... ()

ktzc odpad!

všechny recenze uživatele

Tak neuvěřitelná trapnost jako je tohle se jen tak nevidí. Viděl jsem asi 4 díly a zasmál sem se asi 2x (to už se víc nasměju u Televizních novin). Pánové Genzer a Suchánek by měli skončit se svojí kariérou, protože jsou rok od roku horší. Poté co pohřbili Tele Tele se pustili do talkshow která je snad ještě trapnější. Jestli chtěli konkurovat Krausovi a jeho Uvolněte se prosím, tak se jim to těžce nepovedlo... ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že tohle peklo už skončilo. Tohle duo už je tak vyšeptané a bez nápadu, že z toho nemohlo vzejít nic dobrého. Cokoliv vymyslí, je to stále to samé. Bavili mě v době TELE TELE a to jen ze začátku. Od té doby to jde s kopce a ten je stále prudší a prudší, ale Suchánek s Genzerem se přesto snaží zuby nethy udržet na cestě, přestože z nich padají samé nudné, nezajímavé, trapné nápady. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama