Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

hippyman 

všechny recenze uživatele

když už se člověk donutí nepřirovnávat tohle neštěstí k o mnoho tříd lepšímu Uvolněte se, prosím, okamžitě mu naskočí zase stále ještě poměrně koukatelné Tele tele... ale tohle je prostě křeč, nemastné, neslané a povětšinou bohužel dost trapné! 20% ()

pavliCZECH 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale půjdu proti proudu. Na "Uvolněte, se..." to sice nemá, ale musím uznat, že u Mr.GS se směju daleko víc než u Krause. Kraus je ale samozřejmě sofistikovanější a inteligentnější, má lepší výběr hostů a prostě je to klasika. Navíc mi vadí filmový vozy u Národní, když se to natáčí a já chci tudy jít na pivo...:-) Jináč bych tomu dal hvězdičky, světe div se.... teď, čtyři... ()

Reklama

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Když byli hoši v Tele Tele, tak to byla docela sranda (hlavně ze začátku, ke konci už jsem to radši nesledoval), ale teď už opravdu nevědí kudy kam. Ultratrapná variace na Krausovo Uvolněte se, prosím vůbec nevychází a já byl rád že jsem vydejchal jeden celý díl. Fakt neředěný televizní peklo, už další v řadě. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdičku pro respekt k těm dvěma, které jsem měl rád zamlada. Příjemně mě překvapilo, že to trvá jen půl hodina. Je to zábava opravdu jenom pro pokleslá národ, který nemá co dělat. Dokázal bych vyjmenovat tisíc lepších věcí co dělat než se dívat na tohle. Ano, zaujali mě zajímaví hosté, kteří ze sebe dělali strašáky a ztrácí svoji úroveň. Třeba psychiatr na stejné úrovni léčebny, nebo paní kněžka, která tam ležela jak v posteli. Bylo to zajímavé, ale částečně mě to znechutilo. Mr. GS, prostě není volba vzdělaného filmového kritika. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Mr.dky Guvna Scance... Tak! A teď jsem ffftipnější jak Džendr s Mokránkem... Ale jinak nelze než uznat, že na N@vu tyhle zhovadilosti patří. O ty hosty vpodstatě vůbec nejde a vlastně je to někdy i >zábavné< , že... Nakonec takoví Eva a Vašek nebo milenci Turbulenci taky v klidu patří lidu... Tak jo klucí, ať vám to dlouho vydrží a ať se najde dost blbek, co vám do té vaší pšššou lezou... %-( . . . Howgh. - - - - - (Nahlédnuto sem tam při přepínání - před přepíráním - v novoidních /k/análech, hodnocení po resetu 3145., komentář zde jako bezvýznamně v bažinách mnohý - 28.3.2010) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama