Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Takový pořad o ničem. Genzera a Suchánka mám celkem rád, jejich humor mi většinou nevadí, ale tato "talkshow" vlastně nemá žádný smysl. Přivedou si nějakého hosta, dají mu pár otázek, ale stejně u toho jen dělají různé kraviny a vtípky. Neříkám, že je to trapné (no někdy docela ano), ale smát se tomu taky moc nedá...Záleží na výběru hostů. Čas od času se moderátorům opravdu něco dobrého povede, co mě odbourá. Velmi trapný a zbytečný je Václav Kopta a ten jeho hudební doprovod, asi je tam jen ze známosti...Dvě slabé hvězdičky. Není to seriózní, ale občas je to zábava. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Skončilo Tele Tele, přišel Mr. GS, který se pokouší o moderní talkshow, ale jelikož ty dva blbce zas tak rád v akci nemám, a jejich humor se mi v Tele Tele líbil jenom na konci, v přeřekách, nemohu hodnotit jinak než odpadem, protože jinak to v mém případě ani nejde. Kravina, na kterou se znova určitě nepodívám, a další z pořadů naší Televize Nova, která je chrlí jak na běžícím páse a stále si myslí, jak je dobrá. 0/10 ()

Reklama

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus TV NOVA natočit něco na způsob talk show podle jejich gusta. No jak jinak to mohlo dopadnout. Toto je příklad nekonečné slovní masturbace dvou šašků. Pořad, ve kterém dva "moderátoři"i zvou do studia hosty, aby je pak nepustili ke slovu a vzájemně se překřikovali a uráželi. Má to být asi vtipné, ale není to ani odporné. Je to nudné, protože sledovat Genzera se Suchánkem, jak se překřikují tak, že člověk v podstatě nemá šanci chytit nit, je prostě o ničem. ()

Pražák odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla to jen otázka času, kdy se programový ředitel n@vy zamyslí a pokusí se vyšlehnout kopii "Uvolněte se, prosím" Jana Krause. No a ten Genzer&Suchánek s Tele Tele přece nemůžou být špatní. Jenže oni jsou, a ještě zoufalejší byl výběr hostů. Za všechny příklady jako vrchol demence rozhovor s bývalým členem bývalé kapely Lunetik... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Dvojici zabyjáckích ftipálků, Genchánek, upřímně nemusím v jakékoliv podobě, ale přeci pořad úplný odpad není. Možná na hromadě hnoje lehce probleskuje a s raním úsvitem blyští cosi veselého, co kohoutka při sraní potěší, možná výběr hostů uvítá. Zase není třeba být kvůli Genchánkovi úplně zaslepený a je možné připustit, že by se jim i něco trochu povedlo. Možná jsem jen náročná lopata, co se nesměje kdejaké pičovině. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama