Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Joe Scot je zazobaná filmová star v nejlepších letech s utkvělou představou, že země se otáčí okolo něj a druzí lidé jsou na ní jen proto, aby uspokojovali jeho potřeby. Zdá se, že jediné, na čem mu trochu záleží, je jeho domácí Ophelia a pravidelný přísun koksu (i když na „kapitána smažku“ vypadá zatraceně dobře ;). Jednoho krásného dne ale s překvapením zjistí, že pro nastupující generaci dvacetiletých filmařských géniů není zrovna horkým zbožím, a navíc se dozvídá o náhlé smrti svého nejlepšího přítele z dětství. Následuje dlouhý flashback, po jehož skončení už nejen divák vidí Joea v trochu jiném světle, ale hlavně on sám snad poznal své místo na světě… Tento film by naordinovala třikrát denně všem, kteří tak rádi remcají na téma Craigova herectví. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Zcela jiný film. Daniel Craig je samozřejmě uveden jakožto hlavní mužská role, ale to berte s rezervou. Sice celou partii rozehrává i zakončuje, ovšem i ústřední píseň Roxy music - If there is something mi přijde více dechberoucí, než jeho výkon (nechci ho hanit, spíše nedostal šanci k tomu, více se projevit). Zkrátka 'bond' značka se prodává velmi dobře. Příběh je tak trochu jiný, nebo respektive úplně obyčejný - jen zabalený do zajímavého hávu. Příjemné překvapení. BTW: Asi jsem se zamiloval do Felicity Jones. :P ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Velkou dobu jsem měla ke Craigovi odpor coby k Bondovi. Tohle není Bond! Všem filmům s ním jsem se důsledně vyhýbala. Vybledlej, ušatej, našpulenej, takovej hybridní Viking se Skopčákem, no nic pro moje oko, leč figura dobrá. Každopádně jak se postupně přemáhám, občas hodím někde oko, kde se ten větrolap nachází, musím svůj názor pokaždé poopravit. A tak nerada říkám, je dobrej. A tenhle film se mi líbil. Vzpomínky do doby, kdy jsem byla malej prcek. Nemám ráda Anglii. Tady jsem ji ustála, snad je to tím mořem. Příběh, který napíše sám život. A slané moře z očí na závěr. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„The only thing you need courage for is for standing still..“ Tesat do kamene. Pro někoho banální historka, pro jiného melancholický příběh o neobyčejnostech obyčejného života, křižovatkách osudu a odvaze zůstat. Přesvědčivý Craig i Baillie Walsh, který se zachoval jako zkušený barman a současnost se vzpomínkami v poměru 2:1 protřepal, nemíchal.. ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděl do čeho jdu, dostalo se mi to do počítače ani nevim jak. Tak jsem to zkouknul. A hle, nebylo to špatné. Tedy jak co. Abych řekl pravdu, vůbec mi nesedl konec. Přišlo mi to dost nevyvážené, po slabším rozjezdu se z toho stal zajímavý film, který byl právě koncem odstřelen, přišlo mi to nedotažené. A Craig je tady jen kvůli jménu, protože výkon zde se snad ani nedá přirovnat k hereckému. Byl hrozně toporný, neseděl mi tam. Jen za pasáž v „minulosti“ bych dal ****. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)
  • Farma zobrazená vo filme už neexistuje. V roku 2012 bola prestavaná novými domami a hospodárskymi budovami. (Arsenal83)
  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)

Reklama

Reklama