Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam je hodný kluk, který by pro svou lásku udělal cokoliv. Nemá však úspěch, a tak se rozhodne, že změní taktiku a bude se chovat zcela opačně. Jenže to se nelíbí Molly, která je dívkou Adamových snů. V hlavní roli americké romantické komedie Josh Henderson.  Hrdinou americké romantické komedie je typický dobrák Adam (Josh Henderson), který by se pro svou přítelkyni Cynthii rozkrájel, ale ona to stejně neocení a nakonec ho vykopne. A tak se Adam rozhodne, že pokud holky o hodné kluky nestojí, bude se chovat jako hajzlík - a ono to funguje. Jedině Molly, jíž se nové Adamovo chování ani jeho teorie vůbec nezamlouvají, s ním nechce nic mít. Jenže právě ona je dívkou jeho snů… Režie se ujal Scott S. Anderson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film, kde komédia a nápady nenašli spoločnú reč. Herecké výkony sú veľmi nevyrovnané. To isté sa dá povedať aj o práci režiséra. Ďalší Béčko, ktorý sa neúspešne snaží napodobniť film American Pie, aj keď téma je „trošku“ iná. Jediná pozitívna vec je hudba, ktorá je celkom dobrá a sympatická. Osobné hodnotenie: 54% (*) ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Jak na holky je zajímavý kočkopes mezi Muzikálem ze střední a Stmíváním. Sice toto přirovnání nepoužívám poprvé, ale tady to také sedí jak prdel na nočník. Přínos tohoto filmu vidím zejména v tom, že je, alespoň z části, pravdivý. Celkové hodnocení je tedy dobré a mohlo by být ještě lepší, myslím. Stačilo vypustit ty teologické bláboly, který stejně nikoho nezajímají. Ale Amerika je holt Amerika a doteď nevím jestli to mělo za účelem více pobavit, nebo je politovat... 60% ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Kravina pro teengirls! Do konce filmu jsem vlastně ani nepochopil o co přesně tam šlo, co bylo pointou a vůbec nechápu ten netrefný překlad: jak na holky. Tuctový nezajímavý děj s absolutně hluchýma a tupýma místama, který směřoval k zamilovanému konci hlavního ,,hrdiny,,. Na tohle by se snad nedívaly ani 13leté děcka... ()

Design 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie , která neposkytne ani moc humoru. Děj se odehrává v církevní škole, klasická zamilování atd.. ale chybí humor a ten vtip má být asi v tom že v církevní škole učí fařáč témata ohledně sexu anebo ve slizkém ztroskotaném kamarádovi. Nevím no pro mě teda hodně málo i na ten průměr dost schází. Slabší komedie... ()

mdouglas odpad!

všechny recenze uživatele

V polovině jsem odpadl, dál už to opravdu nešlo. Chápu, že takovej snímek může imponovat 10 - 15 letejm dětem, který nemaj příliš vysoký kulturní nároky. U kohokoliv staršího tomu moc nerozumim. "Příběh" je tak lacinej a tolikrát zpracovanej, tolikrát špatně, že už to musí člověka odradit. Herecký výkony žádná sláva, kamera klasická průměrná seriálovka a do toho ještě nepovedenej špatnej dabing. Nic pozitivního, zábavnýho nebo zapamatováníhodnýho na tom nevidim. Takovejhlech "snímků" vzniká ročně několik stovek, všechny pro průměrný, podprůměrný a naprosto nenáročný diváky. Nic pro mě. 5% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Aj keď sa dej odohráva na strednej škole, herecké obsadenie bolo vekovo od 20 do 30 rokov. (PATWIST)
  • Meno hlavnej postavy Adam Dynes (Josh Henderson) je takisto meno skladateľa, ktorý zložil pre film najviac skladieb. (PATWIST)
  • Adam (Josh Henderson) sa bozkáva s Cynthiou (Jaci Twiss) v aute, potom si sadnú, no v ďalšom zábere sa už nakláňa smerom k nej. (PATWIST)

Reklama

Reklama